• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

05.08.2024

20:24

Ruskinja izazvala Iman Kelif: Spremna sam da te ponovo patosiram kao odgovor za sve što radiš devojkama (VIDEO)

profimedia

Olimpijske igre

Ruskinja izazvala Iman Kelif: Spremna sam da te ponovo patosiram kao odgovor za sve što radiš devojkama (VIDEO)

Podeli vest

Azalija Amineva oglasila se na društvenim mrežama i izazvala alžirsku bokserku na meč nakon Olimpijskih igara.

Odluka Međunarodnog olimpijskog komiteta da dozvoli Imani Kelif da se takmiči na Igrama u Parizu izazvala je veliki skandal na najvećoj sportskoj smotri. Bokserka iz Alžira prošle godine je bila suspendovana sa Svetskog prvenstva pošto je nakon DNK testa ustanovljeno da ima muški XY hromozom. 

Uprkos činjenici da borba u ženskoj konkurenciji ne bi bila ravnopravna, a iznad svega ni bezbedna, MOK je odlučio da Iman Kelif ima pravo nastupa na Olimpijskim igrama. Sve je rezultiralo nokautom Anđele Kerini nakon 40ak sekundi u ringu, a potom i ubedljive pobede nad Mađaricom Anu Hamori ukupnim rezultatom 5:0. Alžirka se plasirala u polufinale Igara u kategoriji do 66 kilograma, a sutra će se za mesto u finalu boriti protiv Tajlanđanke - Džandžem Suvanpheng. 

Imani Kelif se prošle godine na Svetskom šampionatu borila u osmini finala protiv Ruskinje - Azalije Amineve, vrlo brzo nakon meča ona je suspendovana i izbačena sa planetarne smotre. Ruska borkinja je tada nokautirala Alžirku, a sada se oglasila putem društvenih mreža i pozvala je da se ponovo sukobe. 

 

 

"Ćao, Kelif. Zar ne misliš da se oko tebe stvorilo previše neosnovane pažnje? Ne znam da li se sećaš kako sam te nokautirala na Svetskom prvenstvu u Indiji prošle godine. Spremna sam da ponovimo to i da te ponovo patosiram kao odgovor za sve što si uradila devojkama na Olimpijskim igrama", rekla je Azalija Amineva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija