• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.08.2024

05:34

Idemooooo, "orloviii"! Srbija igra za polufinale, evo gde možete da gledate meč s Australijom

tanjug/ap

Olimpijske igre

Idemooooo, "orloviii"! Srbija igra za polufinale, evo gde možete da gledate meč s Australijom

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije od 14.30 (RTS 1) igra sa selekcijom Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Duel dve reprezentacije možete da gledate na kanalu TV RTS 1, kao i tekstualni prenos u  blogu uživo na našem portalu. Srbija je prošla grupnu fazu kao najbolji drugoplasirani tim, ali nije imala sreće na žrebu za nokaut fazu takmičenja. Nakon ukrštanja sa Australijom u četvrtfinalu, mogli bismo da igramo protiv SAD u polufinalu. 

Foto: epaimages

Nikola Jokić spreman kao zapeta puška

 

Ono što više brine pred Australijance jeste nastup Nikole Jovića koji nije trenirao dan pred utakmicu. Košarkaš Majamija nije bio u sali za trening, jer se nije osećao dobro, ali da će biti spreman za meč protiv Australije, koju Srbija veoma dobro poznaje zbog prijateljskog meča nedavno odigranog u Abu Dabiju, rekao je selektor Svetislav Pešić. 

Kladionice veruju u pobedu Srbije protiv Australije, kvota na "orlove" je 1,34, dok je na "kengure" 3,4.

Foto: profimedia

Košarkaši Srbije igraju s Australijom u četvrtfinalu OI

- Dobili smo najtežeg protivnika. Jako su ozbiljna ekipa, dobro je poznajemo. Iskusni igrači i trener koji imaju kontinuitet dugo godina. Imaju NBA igrače koji su bitni u svojim timovima. Poštujemo ih, to je ekipa koja zna šta hoće. Nema trikova kod njih, igraju jasnu košarku - rekao je Pešić pred meč.

Pobednik ovog meča obezbediće plasman u polufinale Olimpijskih igara. Tamo će rival biti bolji iz meča SAD - Brazil, gde će Amerikanci imati veliku ulogu favorita, pa je sve izvesnije da u veoma kratkom roku treći put vidimo naš meč protiv američke reprezentacije koja je prvi favorit za osvajanje zlatne medalje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija