• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.08.2024

09:01

Skandal nad skandalima! Ukrali medalju Rumunki zbog Amerikanke (VIDEO)

printsreen

Olimpijske igre

Skandal nad skandalima! Ukrali medalju Rumunki zbog Amerikanke (VIDEO)

Podeli vest

Rumunska gimnastičarka Ana Barbosu je ostala bez bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu zbog skandalozne odluke sudija.

Svet bruji o skandalu koji se dogodio u Parizu. 

Rumunska gimnastičarka Ana Barbosu je odlukom sudija bila treća sa ocenom 13.700.  Bila je van sebe od sreće, pa je uzela zastavu svoje zemlje i počela da slavi. Međutim, samo nekoliko sekundi kasnije sve se promenilo.

Amerikanci su se žalili na ocenu njihovoj takmičarki Džordan Čajls, koja je bila četvrta. Žiri je usvojio žalbu i Čajls se našla ispred Barbosu. Potom su se Rumuni žalili, ali je sve bilo džabe. Pritesti nisu usvojeni. 

Konačna odluka je bila da je Čajls treća, a Barbosu četvrta, Rumunka je nakon odluke bila u suzama. 

Ana je to vrlo teško podnela krađu medalje, plakala je kao kiša.

 

 

- Kada sam videla da sam na trećem mestu osetila sam ogroman bonus što sam vratila rumunsku gimnastiku na zajedničko postolje, ali sudijska odluka je to promenila. Razočarana sam zbog te odluke, ali znam da sam uradila sve što sam mogla. Ne želim da se mešam u sudijske procene, ali u srcu znam šta se desilo. I volela bih da je Rumunija bila treća, a ne Amerika - rekla je utučena Ana novinarima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Pale cene svinjskog mesa! Pre 3 meseca na pijacama se plaćalo gotovo duplo više - Ovo je detaljan cenovnik
Društvo

Pale cene svinjskog mesa! Pre 3 meseca na pijacama se plaćalo gotovo duplo više - Ovo je detaljan cenovnik

Cena prasadi na stočnim pijacama u Srbiji dvostruko je niža nego u vreme uskršnjih praznika. Tako se ovih nedelja kilogram žive stoke pazari za 350 do 400 dinara, dok je s proleća ona dostizala i 1.000. Tada se prase težine 10-12 kilograma nije moglo kupiti jeftinije od hiljadarke po kilogramu, dok teža, od 20 do 25 kilograma, su cenili između 700 i 800 dinara.

06.08.2024

10:44

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija