• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. K.

06.08.2024

09:53

Novak se slomio i plakao pred kamerama! Dali su mu fotografiju, pogledao je u nebo... (VIDEO)

Reuters/printscreen

Olimpijske igre

Novak se slomio i plakao pred kamerama! Dali su mu fotografiju, pogledao je u nebo... (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković, olimpijski šampion, slomio se i zaplakao kada mu je novinar dao fografiju na kojoj prvi put drži reket u rukama.

Naš teniser se u 38. godini domogao olimpijskog zlata, jedinog trofeja koji mu je nedostajao u karijeri. Plakao je Nole kada je pobedio u finalu Karlos Alkaraza, a zaplakao je kao dete i kada ga je jedan novinar podsetio na početke, kada je prvi put uzeo reket u ruke. Slomio se kada je ugledao fotografiju.

- Hoću da ti dam ovo i da mi opišeš kako se osećaš kada gledaš na taj put koji si imao od tog trenutka?-  kazao je novinar. 

Novaku je držao sličicu na kojoj je imao samo četiri godine. Pogledao u nebo i zaplakao, setio se prvog trenera s kojim je radio kao klinac na Kopaoniku.

- Osećam se zahvalno. Zahvalan sam svim ljudima, uključujući i svog prvog trenera, koji su mi pomogli da se zaljubim u ovaj sport. Hvala svima. Hvala Bogu koji je imao milosti i ovo mi omogućio. Tada je to bilo nemoguće ovo dostići. Ništa nije nemoguće kada imaš vere u sebe. Ništa nije nemoguće - ponovio je Nole koji je bio u suzama.

Put nije bio lak, ali je ponosan na sve što je postigao, postao je najbolji ikada.

- Imao sam četiri godine, bilo je to na Kopaoniku. Prvi put sam se zaljubio u ovaj sport. Vraća mi mnogo lepih emocija. Bio je to dugačak put, ponosan sam. 

 

 

Prošao je Nole težak put, ali kada se domogao zlatne medalje usledilo je slavlje sa porodicom, prijateljima, ostalim srpskim sportistima u Olimpijskom selu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja
Politika

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

14:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija