• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

06.08.2024

15:21

Oba srpska dvoseda iz drugog puta do polufinala Olimpijskih igara!

Reuters

Olimpijske igre

Oba srpska dvoseda iz drugog puta do polufinala Olimpijskih igara!

Podeli vest

Uspele su naše posade da u trci na 500 metara ostvare prvi cilj.

Bravo za srpske kajakaše. Posle četvoroseda u polufinale Olimpijskih igara otišla su i oba dvoseda. Doduše, nešto težim putem, ali bitno da su ispunili ono što su želeli.

U četvrtfinalu su Marko Novaković i Marko Dragosavljević bili drugi sa vremenom 1:28.57, a Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov četvrti sa 1:29.46, ali to im je svakako bilo dovoljno da sebi obezbede nastavak takmičenja.

Polufinale i eventualno finale u trci na 500 metara na programu je u petak.

Podsetimo, naš četverac, u sastavu Novaković, Dragosavljević, Džombeta i Torubarov, kao prvoplasirani u svojoj grupi izborili su polufinale. S druge strane, kajakašice Srbije su bile poslednje u kvalifikacionoj grupi, a novu šansu za plasman u finale imaće u četvrtak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija