• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

06.08.2024

20:25

Kraj: Odbojkašice Srbije eliminisane sa Olimpijskih igara!

EPAImages

Olimpijske igre

Kraj: Odbojkašice Srbije eliminisane sa Olimpijskih igara!

Podeli vest

Uživo pratite četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama između odbojkašica Srbije i Italije.

SRBIJA - ITALIJA   0:3 (24:26, 20:25, 20:25)

 


UŽIVO

TREĆI SET

20:25 - KRAJ! Italija je u polufinalu Olimpijskih igara!

20:24 - Uspela je Srbija da sačuva dve set-lopte, ali Italijankama ostaju još četiri! Tajm-aut za Hulija Velaska.

18:23 - Na dva poena od pobede je reprezentacija Italije... 

15:20 - Daje Bianka Buša šansu Srbiji da napravi čudo i, za početak, uspe da se vrati u prvi set! 

12:18 - Na ivici ambisa su naše odbojkašice! Mirjam Sila i Paola Egonu bombarduju našu odbranu, stao je i srpski servis, sve ide na stranu Italije!

10:15 - Vezala je Srbija dva poena, a onda niz prekida Paola Egonu... 

8:14 - Sara Lozo i Mina Popović u ovim momentima drže Srbiju u igri! 

6:12 - Ogromnih šest poena prednosti za Italiju iako je nedavno Gvideti iskoristio svoj tajm-aut... 

5:8 - Na jednoj strani dominira Tijana Bošković - na drugoj Mirjem Sila! Pronađu naše odbojkašice rešenje za jednu rivalku, ali se druga razigra. 

4:6 - Ajmooooooo! Ko ako ne Tijana Bošković!? Dva fantastična poena naše korektorke! 

2:5 - Razigrale su se Italijanke... Ništa ne polazi za rukom našim odbojkašicama, a to znalački koristi Alesija Oro "kuvanjem". 

1:3 - Ponovo Italija stiče uvodnu prednost na startu seta i ponovo preko Paole Egonu. 

Foto: EPA

 
DRUGI SET

20:25 - Sara Far je obezbedila četiri set-lopte za Italiju, a odmah potom i vođstvo od 2:0!

19:22 - Bomba Paole Egonu poništava dva dobra bloga Sare Lozo. Italija je za čitav set napravila samo jednu grešku i grabi ka dupliranju prednosti. 

16:20 - Nikako da propradi blok srpskim odbojkašicama... Prelako Egonu i Antropova pronalaze put do poena. 

13:18 - Uhvatila je Srbija priključak, a onda je usledila servis greška Tijane Bošković potom i dobar blok Mirjam Sile. 

10:15 - Raste prednost Italijanki, ne uspeva Srbija da pronađe rešenje za Paolu Egonu. Menja Gvideti Maju Ognjenović, sada će napade za naš tim organizovati Bojana Drča. 

10:12 - Polovinu poena je Italija u drugom setu osvojila nakon grešaka naših odbojkašica, moraju to Srpkinje da poprave. 

6:8 - Muči se Srbija da dođe do poena, Sara Far pravi ogromne probleme sjajnim servisima. Sada dve greške vezuje Aleksandra Uzelac. 

5:4 - Vezala je Paola Egonu tri poena za svoju reprezentaciju, a onda je servis greškom vratila prednost Srbiji. 

3:1 - Preokret Srbije na startu drugog seta, Aleksandra Uzelac pronalazi put do protivničkog polja, Alesija Oro nije uspela da sustigne loptu. 

Foto: EPAImages

 

0:1 - Plasira loptu Paola Egonu, identična situacija kao i na startu prvog seta. Već sedam poena ima Italijanka. 

PRVI SET

24:26 - Dva pecanja srpskih odbojkašica za kraj prvog seta. Šteta... Imale su izabranice Đovani Gvidetija osetnu prednost, ali to nisu iskoristile. 

24:24 - Snašla se Sara Far na mreži i osigurala set-loptu svojoj reprezentaciji, ali usledila je bomba Tijane Bošković! Nastavlja se drama... 

22:22 - Nerešeno je u finišu prvog seta, Antropova uspeva da probije dvojni blok naših odbojkašica. 

21:19 - Stigla je Italija do iznednačenja, ali nakon tajm-auta Gvidetija Srbija uspeva da vrati rezultatsku klackalicu na svoju stranu. 

19:18 - U naletu su Italijanke od kako je na servis staar Alesija Oro! 

18:15 - Greška našeg selektora, tražio je Gvideti proveru poena smatrajući da je lopta nakon "kuvanja" Tijane Bošković dirala pod. Nije se to isplatilo Srbiji... Na svu sreću, već naredni poen osvaja naša Tića!

16:13 - Upecala se Bianka Buša, a potom prolazi i smeč Danezi! Mora tajm-autom da reaguje Đovani Gvideti. 

16:11 - AS! Maja Aleksić uspeva da prekine nalet Italijanki, a potom nas na +5 sjajnim servisom vraća Tijana Bošković. 

14:9 - Uspela je Sila da uhvati smeč Tijane Uzelac, ali je Srbija dobila priliku za popravni koju koristi Aleksandra Uzelac! 

Foto: EPAImages

 

12:8 - Sjajan potez Aleksandre Uzelac, a potom i greška Bosetijeve... Hulio Velasko mora da reaguje tajm-autom! 

10:7 - Evo i Tijane Bošković! Srpska bombarderka vezuje dva poena i uvećava prednost naših odbojkašica! 

6:5 - Servis greška za Kambri, koristi to Srbija i preko raspoložene Bianke Buše dolazi do prvog vođstva u dvorani "Južni Pariz". 

3:4 - Već tri poena osvojila je Paola Egonu, sada je Buša ostala sama u bloku sa visokom Italijankom što je ona znalački iskoristila. 

2:3 - Stiže odgovor srpskih odbojkašica preko Bianke Buše, ali je prednost Italijankama servis greškom vratila Aleksandra Uzelac. Ujednačen start meča...

0:1 - Počeo  je odbojkaški klasik u Parizu, a prve poene odmah upisuje Paola Egonu! 

PRE MEČA

20:53 - Duel u dvorani "Južni Pariz" privlači veliku pažnju medija zbog obračuna Paole Egonu i Tijane Bošković, dve najbolje odbojkašice današnjice. 

Foto: AP/Photo

 

20:41 - U sklopu priprema pred Olimpijske igre odbojkašice Italije i Srbije odigrale su jedan prijateljski meč, a naša reprezentacija slavila je sa 3:2. 

20:32 - Sa druge strane Italija je bila daleko uspešnija. Paola Egonu i njene saigračice kao prve su izaše iz grupe, a samo jedan set uspela je da im oduzme Dominikana, dok su protiv Turske i Holandije bile sigurne. 

20:28 - Izabranice Đovani Gvidetija nisu se proslavile tokom grupne faze. Srbija je zabeležila samo jednu pobedu, na otavaranju protiv Francuske, a onda su usledila dva poraza - od Amerike i Kine. Bilo je to dovoljno za plasman u nokaut fazu takmičenja. 

20:25 - Dobro došli na lajv prenos četvrtfinalne utakmice na Olimpijskim igrama između odbojkašica Srbije i Italije. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir!
Live TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir!

Izraelski borbeni avioni probili su vazdušni prostor iznad Bejruta. Stiže odgovor Libana. Ruska vojska oslobodila je Timofejevku. Oružane snage Ukrajine prvi put su upotrebili kasatne bombe dugog dometa američke proizvodnje. Svet je u iščekivanju. Pitanje je trenutka kada će Iran napasti Izraelu. Teheran poručuje da ne želi eskalaciju, ali mora da kazni Izrael. Kamala Haris zvanično je postala kandidatkinja za predsednicu SAD-a. Na sve ove i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su general Luka Kastratović i Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika".

06.08.2024

22:27

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

Kosta se zatvorio u sebe i ni sa kim na klinici ne priča! Samo nešto piše, nikom ne dozvoljava da vidi te papire!
Hronika

Kosta se zatvorio u sebe i ni sa kim na klinici ne priča! Samo nešto piše, nikom ne dozvoljava da vidi te papire!

Kosta K. (15), dečak-ubica sa Vračara, koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece uzrasta od 11 do 14 godina i školskog čuvara (53), a petoro vršnjaka i nastavnicu istorije zverski ranio, od tog kobnog dana nalazi se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke Miljane vode se parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

06.08.2024

23:08

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija