• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

07.08.2024

15:33

Skandal nad skandalima! Olimpijac uhapšen dok je kupovao kokain!

profimedia

Olimpijske igre

Skandal nad skandalima! Olimpijac uhapšen dok je kupovao kokain!

Podeli vest

Australijski reprezentativac u hokeju na travi, Tom Kreg (28), uhapšen je u Parizu dok je kupovao kokain i nalazi se u pritvoru.

Kako javlja "Frans Info", Australijanac je uhapšen u utorak oko ponoći na ulicama Pariza, a policajci su ga je zatekli kako od dilera kupuje gram kokaina.

Uhapšeni su i diler i sportista i pokrenuta je istraga koju sprovodi odeljenje za narkotike iz prestonice Francuske.

 

 

Kako se navodi, diler je posedovao 75 pilula ekstazija i sedam bočica kokaina.

- Jedino što možemo da potvrdimo je da je član hokejaškog tima u pritvoru nakon što je uhapšen u Parizu. Za sada nismo dobili informaciju o podignutoj optužnici - saopšteno je iz Olimpijskog komiteta Australije.

Poznato je da je Kreg danas imao saslušanje, a mediji javljaju da se očekuje da bude novčano kažnjen, pušten na slobodu i "najuren" iz tima.

Inače, reč je o uspešnom hokejašu koji je sa Australijom osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju! Ipak, on i saigrači nisu uspeli da ponove taj uspeh u Parizu, pošto su eliminisani već u četvrtfinalu od Kine sa 3:2. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!
Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!

Iranski odgovor na ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu će se desiti u pravo vreme i u odgovarajućem obliku, izjavio je vršilac dužnosti ministra inostranih poslova Irana Ali Bageri Kani.

07.08.2024

19:03

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija