• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

10.08.2024

13:51

Trener Nemačke odaje priznanje: Srbija je najjači tim protiv kog smo igrali!

AP/Photo

Olimpijske igre

Trener Nemačke odaje priznanje: Srbija je najjači tim protiv kog smo igrali!

Podeli vest

Ovo se neće svideti Francuzima, ali Srbija je najbolji tim protiv kojeg smo igrali na ovim Olimpijskim igrama! Ovim rečima je selektor Nemačke Gordon Herbert čestitao "orlovima" na osvojenoj bronzi i pobedi nad njegovom Nemačkom 93:83.

Popularni "panceri" su u Parizu imali priliku da odmere snage sa kvalitetnim selekcijama, ali iskusni trener smatra da su "orlovi" ubedljivo najteži protivnik.

Borili su se u grupi sa Japanom, Brazilom i domaćinom Francuskom, a u nokaut fazi sa Grcima i još jednom "trikolorima".

Foto: AP/Photo

Iskren - Gordon Herbert

Ovo nije kraj kakav smo želeli, ali ovi momci su dali sve za ove tri godine. Teško je. Mi smo kao porodica. Čestitam Srbiji, ovo se neće svideti Francuzima, ali Srbija je najbolji tim protiv kojeg smo igrali - odao je priznanje Herbert.

Trener rodom iz Kanade i sa poreklom iz Finske veliki deo krivice svaljuje na sebe, ali i podseća na ogroman uspeh koji je reprezentacija Nemačke ostvarila prošlog leta osvojivši zlato na Svetskom prvenstvu.

- Rekao sam mojim igračima, mislim da sam mogao da odradim bolji posao kako bismo pobedili. Ipak,  moramo da se setimo šta je ovaj tim uradio za prethodne tri godine, dali smo sve od sebe i nemamo za čim da žalimo - objasnio je Herbert.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23