• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2018

09:22

(FOTO) SVET U ŠOKU! Tramp i  Kim Džong Un napravili haos na otvaranju Olimpijskih igara!

Ostali sportovi

(FOTO) SVET U ŠOKU! Tramp i Kim Džong Un napravili haos na otvaranju Olimpijskih igara!

Podeli vest

Dvojnici američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong Una nakratko su u petak izazvali pometnju kada su se pojavili na tribinama stadiona prilikom svečanog otvaranja Zimskih olimpijskih igara u južnokorejskom gradu Pjongčangu

Dvojnici američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong Una nakratko su u petak izazvali pometnju kada su se pojavili na tribinama stadiona prilikom svečanog otvaranja Zimskih olimpijskih igara u južnokorejskom gradu Pjongčangu.

Pripadnici obezbeđenja su, međutim, ove dve osobe, koje neodoljivo podsećaju na Trampa i Kima, brzo izvele sa tribina, prenosi Rojters.

AP photo/tanjug


- Bilo nam je sjajno zajedno. Želeli smo da sve iznenadimo i svetu donesemo mir. A onda su nas članovi obezbeđenja izbacili, što zaista nema smisla. Zar ne žele svi mir? -  rekao je dvojnik severnokorejskog lidera, koji nije želeo da se predstavi.

Dok ga je obezbeđenje izvodilo sa stadiona, Kimov dvojnik je upitao da li "isti tretman važi i za njegovu sestru". Ceremoniju otvaranja ZOI u Pjongčangu su, iz VIP kabine na stadionu, pratili i američki potpredsednik Majk Pens i sestra Kim Džong Una, Kim Jo Džong.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija