• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2019

21:31

(VIDEO) PONOS! Ivanine suze radosnice uz BOŽE PRAVDE!

Ostali sportovi

(VIDEO) PONOS! Ivanine suze radosnice uz BOŽE PRAVDE!

Podeli vest

Ivana Španović je ponovo na tronu Evrope! Naša najbolja atletičarka uradila je nešto neverovatno. Ispisala je istoriju svog sporta, a posle velike pobede bila je emotivna

Dok se u Glazgovu orilo Bože pravde, Španovićeva je pustila suzu radosnicu. Na njenom licu jeste bio osmeh, ali se videlo i da su osećanja pomešana.

 

 

Jedno je sigurno, Ivana neće stati! Na ovom takmičenju peta serija bila joj je srećna. Oduvala je sve rivalke skokom od 6,99 i tako se ponovo popela na vrh.

Treća vezana titula, suze su sasvim normalna stvar.

OVO JE ISTORIJA! Srbija je ponosna: Moćna Ivana Španović vezala i treće EVROPSKO ZLATO!

(VIDEO) SJAJNO! Evo kako je Ivana postala kraljica KRALJICE SPORTOVA!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija