• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

24.10.2019

23:50

PROTIV AUSTRIJE I SLOVENIJE POČINJU PRIPREME! Rukometaši se protiv Austrije i Slovenije spremaju za Evropsko prvenstvo!

Ostali sportovi

PROTIV AUSTRIJE I SLOVENIJE POČINJU PRIPREME! Rukometaši se protiv Austrije i Slovenije spremaju za Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Rukometni reprezentativac Srbije Vanja Ilić izjavio je da sa predstojeće dve priijateljske utakmice protiv Austrije i Slovenije praktično počinju pripreme za Evropski šampionat

Srbija ovog petka u Gracu (19.30) gostuje Austriji, a dva dana kasnije u Marfiboru igra protiv Slovenije (17 sati).

Vračar dobio teren posvećen Slobodanu Pivi Ivkoviću

- Moramo da koristimo svaku priliku da se uigramo što bolje. Nažalost, ni ovog puta nismo kompletni, ali i to moramo ostaviti po strani. Ovo će biti šansa da već sada krenemo da pripremamo stvari za Evropsko prvenstvo. I ovo će biti jedna prilika da vidimo gde smo u ovom trenutku - rekao je Ilić za zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.


Srbije će na EP, koje se u januaru naredne godine održava upravo u Austriji, igrati u grupi sa selekcijama Crne Gore, Belorusije i Hrvatske.

Po dve najbolje selekcije idu u drugu fazu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija