• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2019

08:49

(VIDEO) NOKAUTI PLJUŠTALI NA SVE STRANE! Ovo veče će zapamtiti svi UFC fanovi!

Ostali sportovi

(VIDEO) NOKAUTI PLJUŠTALI NA SVE STRANE! Ovo veče će zapamtiti svi UFC fanovi!

Podeli vest

Ljubitelji MMA sporta su sa uživanjem pratili priredbu UFC 244. Glavna borba između Nejta Dijaza i Horhea Masvidal završila se nažalost prekidom doktora koji nije dozvolio Nejtu da nastavi meč, ali ova manifestacija će biti upamćena i zbog spektakularnih nokauta koje su priredile zvezde ovog sporta u ostalim mečevima

Publiku je prvo oduševila nadolazeća zvezda teške divizije Žarzinjo Rozenstuik koji je demonstrirao silu nad veteranom ove borilačke veštine Andrejom Arlovskim. Neporaženi Surinamac je fantastičnim kontra udarcem srušio na pod bivšeg UFC šampiona, te tako upisao devetu pobedu u nizu.

 

 

Ništa manje ubedljiv nije bio ni Edmen Šabazjan koji je u stilu legendarnog Mirka Filipovića, nogom srušio svog protivnika Breda Tavaresa. "Zlatni dečko" je tako lupio 11. recku u svojoj karijeri, a ovim trijumfom ovaj mladić je dokazao da je budućnost kategorije do 84 kilograma.

 

 

Veliku senzaciju ljubiteljima ovog sporta priuštio je Kori Anderson koji je pobedio jednog od najvećih talenata polu teške divizije Džonija Volkera. Brazilac je do sada bio taj koji je uništavao svoje protivnike u prvoj rundi, a ovaj put se desio šok, jer je američki borac snažnim udarcima "razbio" mladog Volkera koji jednostavno nije znao šta ga je snašlo.

Sudija je zbog siline udaraca bio primoran da prekine meč dok je brazilski borac još bio na nogama, što se u MMA jako retko dešava. Poraženi fajter je pre meča bio pun samopouzdanja, a svom protivniku je obećao brz nokaut, ipak ovo je bila važna lekcija za njega, koja bi mogla da utiče na nastavak njegove karijere.

 

 

UFC 244 po dobrom neće pamtiti ni Gregor Žilespi koji pre meča sa iskusnim Kevinom Lijem, imao skor 13 pobeda bez ijednog poraza, ali ipak sada se to promenilo, jer ga je Li već u prvoj rundi poslao na pod, te se tako vratio na pobedničke staze posle neslavnog niza od dva poraza.

Sjajnu predstavu su pružili i dva teškaša Derik Luis i Blagoj Ivanov. Bio je to obračun sa dosta udaraca, oba borca su dali sve od sebe, a pobedu je podeljenom sudijskom odlukom odneo Luis koji je u MMA svetu poznatiji kao "crna zver".

Lakši posao je imao veteran kategorije do 77 kilogarama Stiven Tomson koji je tri runde dominirao nad mladim Vinsentom Lukijem, koji uspeo da nađe pravo rešenje protiv jednog od najiskusnijih članova UFC organizacije. Popularni "čudesni dečko" je do trijumfa došao jednoglasnom odlukom arbitara.

U pretposlednjem meču večeri sastali su se nekadašnji izazivač za titulu u srednjoj kategoriji Kevin Gastelum i novajlija u ovoj diviziji Daren Til. U napetom duelu podeljenom odlukom sudija pobedu je odneo Daren Til.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija