• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2019

23:18

BURNO U PARTIZANU! Smenjeni Šoštar i svi članovi Upravnog odbora!

Ostali sportovi

BURNO U PARTIZANU! Smenjeni Šoštar i svi članovi Upravnog odbora!

Podeli vest

Dugogodišnji predsednik i upravnog odbora vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na sednici skupštine crno-belih

Osim njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora.

Sednici u prostorijama JSD Partizan na stadionu u Humskoj prisustvovalo je 22 od 38 članova skupštine.

Sednicu je na samom početku napustio predsednik Skupštine Zoran Avramović kao i deo članova Skupštine, a kako je Skupština i pored njihovog napuštanja zadržala kvorum, sednica je nastavljena pod rukovođenjem izabranog radnog predsedništva.

Na sednici su podneti svi raspoloživi izveštaji o radu kluba, a na kraju je sprovedeno glasanje o poverenju svih rukovodećih organa Kluba.

Do izbora novih organa, koji su danas razrešeni, klubom će upravljati posebna skupštinska komisija.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija