• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

08:25

KROZ DRAMU DO POBEDE! Srpkinje pobedile Sloveniju u meču odluke, druga faza overena!

Ostali sportovi

KROZ DRAMU DO POBEDE! Srpkinje pobedile Sloveniju u meču odluke, druga faza overena!

Podeli vest

Naša ženska rukometna reprezentacija savladala je Sloveniju sa 29:27 (15:14) u odlučujućem meču za prolaz u narednu fazu grupe A

 

Sprske devojke uspele su da ostvare najbitniju pobedu u dosadašnjem delu šampionata sveta. Nakon Angole i Kube, te dva poraza od Norveške i Holandije o prolasku dalje odlučivao je sudar sa komšinicama.

ISKRENO POSLE HOLANDIJE! Obradović: Nismo bili ni blizu potrebnog nivoa!

Velika drama viđena je u Kumamotu ovog jutra, a pobednik je odlučen na svega minut do kraja kada je Kristina Lišćević uspela da pogodi gol Slovenije i to sa igračem manje pri rezultatu 27:27, a onda i u poslednjem napadu za potvrdu pobede.

Lošiji početak Srbije umele su da iskoriste rivale koje su tokom prvog poluvremena imale i pet golova prednosti, ali su do isteka prvog dela naše devojke uspele da se vrate i po prvi put povedu za 15:14.

Nastavak meča bio je neizvestan. Vođstva su se smenjivala, a na pet minuta do kraja Slovenija je ponovo imala velika tri gola prednosti. Međutim, odlična odbrana i sjajna igra sa igračem manje donela je veliku radost Srbiji.

Najefikasnija u našim redovima bila je Slađana Pop Lazić sa osam pogodaka dok je sedam dodala Jelena Lavko. Kod Slovenije istakle su se Tjaša Stanko i Ana Gros sa po osam golova.

U narednoj fazi naše devojke će igrati protiv Južne Koreje, Nemačke i boljeg iz duela Francuske i Danske.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija