• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2019

09:05

SRBIJA ŠESTA NA SVETU! Obradović posle Crne Gore: Stvar prestiža!

Ostali sportovi

SRBIJA ŠESTA NA SVETU! Obradović posle Crne Gore: Stvar prestiža!

Podeli vest

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović čestitao je svojim igračicama na svemu prikazanom na Svetskom prvenstvu u Japanu

- Čestitao bih reprezentacijama Srbije i Crne Gore na uspehu koje su postigle, plasmanu u kvalifikacije za Olimpijske igre u martu. Nadam se da će se obe naći u Tokiju. Ova utakmica bila je stvar prestiža. Najbitnije je bilo da se niko nije povredio, mi smo imali dve lakše povrede. Drago mi je da devojke nastavljaju karijere u svojim klubovima zdrave i orne. Čestitam Crnogorkama na fer pleju i korektnosti - rekao je Obradović.

PORAZ U BORBI ZA PETO MESTO! Rukometašice pale protiv Crne Gore, sledi teži put do OI!

Peru Johansonu, selektoru reprezentacije Crne Gore, bilo je zadovoljstvo nadmetati se sa Obradovićem

- Uvek sam počastvovan da igram protiv Srbije sa tako iskusnim trenerom kakav je Obradović. Ovaj meč je bio važan za devojke, kao i za mene da završimo u dobroj atmosferi turnir. Pobedili smo sedam utakmica, jednom smo poraženi, a jednom pokradeni protiv Španije. Veoma sam zadovoljan. Čestitke reprezentaciji Srbije - rekao je Johanson.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija