• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2019

18:09

"DELFINI" UNIŠTILI HRVATE! Surovi vaterpolisti Srbije se poigrali sa komšijama (FOTO)

Ostali sportovi

"DELFINI" UNIŠTILI HRVATE! Surovi vaterpolisti Srbije se poigrali sa komšijama (FOTO)

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije savladali su reprezentaciju Hrvatske rezultatom 15:11 u okviru Svetske lige

Srbija u ovom meču nije mogla da računa na pomoć Prlainovića, Stefana Mitrovića, Ćuka, Jakšića, Dedovića...Nisu delfini bili u najjačem sastavu, ali im to nije smetalo da dobiju velikog rivala u 30.  jubilarnom susretu i u međusobnom skoru povedu sa 18:10.

Hrvati su bolje počeli, ali su naši momci u finišu prve deonice pobegli na "+3", u nastavku povećavali prednost i upisali lagan trijumf. Bio je ovo pravi test za naš tim u skloptu priprema za Evropsko prvenstvo u Budimpešti, koje počinje 12. januara.

MANDIĆ REŠETAO! Vaterpolisti Srbije se revanširali Amerikancima

MLADI VATERPOLISTI OSTVARILI SJAJAN REZULTAT! Juniori srebrni na Svetskom prvenstvu!

 

Foto: Starsportphoto

 


Hrvati su bolje otvorili meč. Vodili su 1:0, pa 2:1, 3:2, ali su Srbiju vraćali Dušan Mandić,  Pijetlović, pa Joković. Vratili su se delfini i nakon 4:3. Potom je Bane Mitrović odbranio peterac, a Srbija je preokrenula na 5:4 golom Vica na asistenciju Filipovića, a Mandić je povećao prednost na "+2" - 6:4 na kraju prve četvrtine.

SRBIJA - HRVATSKA 15:11 (6:4, 3:2, 5:2, 1:3)

Bazen: SC "Milan Gale Muškatirović" 

SRBIJA: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Gavril Subotić, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Milan Aleksić, Radomir Drašović, Filip Filipović, Strahinja Rašović i Draško Gogov.

HRVATSKA: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković, Hrvoje Benić, Ante Vukičević, Andro Bušlje, Lovre Miloš, Josip Vrlić, Luka Bukić i Havijer Garsija.

 

 

Subotić je u nastavku doneo Srbiju vođstvo od 7:4. Komšije su do kraja poluvremena u dva navratila bile na minus 2 gola, ali je Subotić u finišu prvog dela odveo delfine na 9:6 pred nastavak utakmice. 

Delfini su nastavili da briljiraju tokom treće deonice. Preko Rašovića su pobegli na +5 - 11:6, a 12. gol na utakmici doneo nam je Filip Filipović - 12:7. 

Pred početak poslednje četvrtine vodila je Srbija sa velikih 14:8, meč je bio rešen, pa su naši momci bez problema priveli utakmicu kraju. 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija