• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

19:52 >> 19:47

SRBIJA PROKOCKALA SVOJE ŠANSE I ISPALA SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Crnogorci bolji od "orlova" za eliminaciju posle dva kola!

Ostali sportovi

SRBIJA PROKOCKALA SVOJE ŠANSE I ISPALA SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Crnogorci bolji od "orlova" za eliminaciju posle dva kola!

Podeli vest

Naša rukometna reprezentacija poražena je od Crne Gore sa 21:22 (10:11) u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva pa je tako već sada eliminisana sa takmičenja na Starom kontinentu

 

Moglo je da bude drugačije, ali naša reprezentacija završava učešće na Evropskom prvenstvu već u drugom kolu. Posle Belorusije i Crna Gora je "uzela meru" izabranicima Nenada Peruničića. Promašeni ziceri i isuštena prednost skupo su na kraju koštali "orlove".

Srbija je meč otvorila sjajnom defanzivom, a onda i golom Lazara Kukića, a već u drugom minutu Crna Gora ostala je bez Stevana Vujovića koji je dobio crveni karton zbog guranja našeg igrača. Nakon toga Crnogorci su zaigrali bolje i uspeli da sa dva uspešna napada dođu do svoje prve prednosti na meču, da bi uspeli da uđu u seriju i povedu sa 4:1.

(FOTO) SRAMNO! CRNOGORSKA PROVOCIRAJU SRBE!"Đetići" izlaze na megdan Srbiji u ZELENIM DRESOVIMA, A RAZLOG JE SKANDALOZAN!

Rivali naše selekcija nastavili su sa dobrom igrom i polako počeli da prave osetniju razliku. Nakon 15 minuta igre bilo je 7:3. Uspeo je Bogdan Radivojević da sa dva vezqana gola vrati naše u igri i smanji zaostatak, a onda je Marsenić vratio meč na jedan posed za 7:6.

Dosta faulova i malo golova obeležili su prvo poluvreme, a Crnogorci su uspevali da održavaju prednost. Nakon 25 minuta igre golom Grbovića bilo je 9:7 za "đetiće". Onda je usledila mini serija naših momaka koji su preko Zelenovića i Radivojevića došli do dugo čekanog izjednačenja. Ipak, do poluvremena Crnogorci uspevaju da vrate minimalnu prednost i odu na odmor sa 11:10.

Drugi deo igre počeo je preslikano kao prvi, golom Lazara Kukića koji je ponovo doneo izjednačenje i najavio bolju igru naše selekcije. Uspela je Srbija i da povede, ali je rival uzvraćao pa je meč ušao u rezultatsku klackalicu.

Zelenović je bio raspoložen u tim momentima, a novu prednost doneo je u 39. minutu odličnim pogotkom, a onda Kukić još jednom siguran i Srbija je konačno na malo osetnijoj razlici. Onda je ponovo usledio mali pad i tri brza gola Božovića bila su dovoljna za povratak Crnogoraca u igru i 16:16 posle 45 minuta igre.

Srbija je u tim momentima bila u ozbiljnom padu pa su prednost ponovo prigrabili Crnogorci koji sa dva gola Lipovine dolaze do prednosti, a onda Vujović uvećava vođstvo na 19:17. Uspela je Srbija na pet minuta do kraja preko Radivojevića (pet golova) da opet izjednači i najavi veliku dramu u finišu.

Grbović je doneo gol prednosti Crnogorcima, ali je Kukić izjednačio svojim šestim golom. Činilo se tada da Srbija može odbranom da dođe u odličnu poziciju, ali to nije mislio Lipovina koji je na tri minuta do kraja ponovo doveo svoju selekciju do prednosti, a onda Grbović doneo velikih i nedostižnih dva gola prednosti.

Srbija se ovim porazom oprostila od prolaska u narednu fazu, pa će protiv Hrvatske odigrati meč bez rezultatskog značaja.

SRBIJA - CRNA GORA 21:22 (KRAJ)

17.45 - Visoke mere bezbednosti pred meč sa Crnogorcima. Navijačima obe selekcije oduzete zastave. Više o tome OVDE.

17.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču Srbije i Crne Gore. Utakmica drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva mogla bi da odgonetne ko će u narednu rudnu. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Austrije.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbin

pre 4 godine

Sta ti krivi crnogorci ??? Nase sekaperse i mlakonje su NULAA bre' !!!!

Penziner

pre 4 godine

Koji bre ORLOVI ????? To su obicni kokosari i sekaperse? Mars bre kuci, da nas ne brukate vise !!!!

Rajko

pre 4 godine

Jesi se ovde javljao i komentarisao kad su pobedjivali?

Penziner

pre 4 godine

Nisam se javljao jer "poodavno" nisu pobedjivali !!!! Budimo realni , patrioto !!!

Rajko

pre 4 godine

Lako bi ih pobedili da nisu imali zelene dresove.

Realni

pre 4 godine

Sjebaše nas, kao u odbojci tako i sad u rukometu, treneri. Kao da su od juče, pa ne vide koga zamjeniti i kada. U odbojci Kovač promjeni igrače koji imaju iskustvo sa neiskusnim, i izgubismo. Danas Peruničić. Umesto nezainteresovanog, usporenog, ljigavog, kao da nema života u njemu, Marsenića, da uvede npr. Zelenovića. Ne on ostavlja tu krpu i naravno izgubismo.

Lala

pre 4 godine

Sramote jedne. ZAR SE TAKO IGRA ZA DRZAVNI GRB! SERONJE JEDNE!

MilosObilic1389

pre 4 godine

Кући...Извештај...Анализе... па - оставке...!! Увек је тако... " Јово - наново"... па НОВИ КОНКУРС...!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon
Društvo

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon

Da li je psima i mačkama dozvoljen ulazak u gradski i prevoz pitanje je koje će uglavnom izazvati najviše polemike, rasprave, pa i svađe između dva "klana", podeljenih na "za" i "protiv". Iako na terenu možete videti vlasnike koji se voze sa svojim ljubimcima koji vire iz transportera ili naručja ili torbi, postoje i izdvojeni slučajevi gde vozači ne žele da ih prime u svoje vozilo.

07.05.2024

20:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija