• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2020

12:32

NIJE BITNA BOJA DRESA - VAŽNO JE DA JE GRB TU! Crnogorci PROVOCIRALI SRBE zelenim dresovima, a evo šta kaže heroj "Đetića" (VIDEO/FOTO)

Ostali sportovi

NIJE BITNA BOJA DRESA - VAŽNO JE DA JE GRB TU! Crnogorci PROVOCIRALI SRBE zelenim dresovima, a evo šta kaže heroj "Đetića" (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Strelac poslednjeg gola za Crnu Goru u pobedi nad Srbijom (22:21) Mirko Radović prokomentarisao je dresove u kojima su nastupili na Evropskom prvenstvu

Crnogorci su protiv Srbije izašli u zelenim dresovima, mada su ranije protiv Hrvata igrali u crnoj opremi.

Nakon 15 poraza i jednog remija u prethodnih 16 utakmica, Crna Gora je zabeležila prvu pobedu na evropskim prvenstvima u svojoj istoriji.

(FOTO) NOVA SRAMOTA CRNOGORACA! Pobedili Srbiju, pravadali se da ne znaju ništa o dresovima, a onda slavili uz SPORNU ZELENU ZASTAVU!

NEĆEMO SE ZAUSTAVITI, MOŽEMO JOŠ VIŠE! Selektor Crne Gore poručio: Ovo je pobeda male države!

 

- Nama je svaki momenat važan, nije jedan bio ključan. Svi smo dali doprinos, to nas čini dobrim, odličnim... Ginemo za svaku loptu, kao prava braća, i ginemo za ovaj dres, što je najvažnije. Prvi put smo igrali u zelenim dresovima, posrećio nam se, ali nije bitna boja - bitno je da je grb tu. Pokazali smo kako se neko bori za svoju državu, mi smo primer za to. Uvek se trudimo da predstavimo Crnu Goru na pravi način - rekao je Radović.

Zeleni dresovi su podsećanje na Komitski pokret iz 1918. godine koji je na čelu s generalom Krstom Popovićem Božićnom pobunom ustao protiv odluke Podgoričke skupštine da se Crna Gora priključi Srbiji.

Crna Gora je ovim pobedom ostala u igri za drugu fazu, dok je Srbija eliminisana sa EURO 2020.

- Čestitke Srbiji, momci su se zaista sjajno borili. Pobedili smo, sada da se malo odmorimo i da se okrenemo Bjelorusiji - zaključio je Radović.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiza

pre 4 godine

Crni Lazovicu, tata ti se u grobu prevrce, zar njega da podredis Milogorcima i Milu?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17