• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2020

14:48

VUČE, OTAC BI TE SE ODREKAO! Danilo Lazović je bio veliki SRBIN, a njegov sin VITLA ZELENOM ZASTAVOM i UDARA NA SRBIJU!

Ostali sportovi

VUČE, OTAC BI TE SE ODREKAO! Danilo Lazović je bio veliki SRBIN, a njegov sin VITLA ZELENOM ZASTAVOM i UDARA NA SRBIJU!

Podeli vest

Ne stišava se bura posle sramnih prozivki rukometaša Crne Gore u meču sa Srbijom (22:21) na Evropskom prvenstvu

Crnogorci su protiv Srbije izašli u zelenim dresovima, mada su ranije protiv Hrvata igrali u crnoj opremi.

Zeleni dresovi su podsećanje na Komitski pokret iz 1918. godine koji je na čelu s generalom Krstom Popovićem Božićnom pobunom ustao protiv odluke Podgoričke skupštine da se Crna Gora priključi Srbiji.

HRVATI PONIŽAVAJU "ORLOVE": Sa Srbijom nas čeka revijalni meč!

NAŠ SELEKTOR OTVORIO DUŠU HRVATIMA! Niko više neće da igra za rukometnu reprezentaciju Srbije!

 

U centru pažnje posle skandala je i bivši reprezentativac Srbije. Naime, zelenim barjakom u autobusu Crne Gore je mahao Vuk Lazović, sin proslavljenog glumca Danila Lazovića.

Lazović, koji nosi broj osam, bio je član mlade selekcije Srboje, ali kasnije se opredelio da igra za Crnu Goru pošto iz Srbije nije dobio poziv.

Njegov otac, glumačka legenda uvek je ponosno isticao da je Srbin, citirao je uvek Njegošev "Gorski venac" i javno se gnušao crnogorske nacije.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mile

pre 4 godine

Pa šta je tu sramotno ako se čovek oseća Crnogarac a ne Srbin, jeli ne treba da postoje Crnogorci nego samo mi Srbi, daj ljudi otreznite se

Pera

pre 4 godine

Mile, ti si jedna monumentalna budala. Srbi nikoga nisu maltretirali zbog bilo kakve nacionalnosti. Inače, biti crnogorac je geografski pojam ne postojanje izmišljene nacije. Pokaži mi Crnogorsko-Srpsko-Crnogorski rečnik pa će ti neko i poverovati. Smo za tvoju informaciju tvoji crnogorci govore srpski jezik ijekavskog dijalekta.

crna

pre 4 godine

Ne bi ga se otac odrekao. Pored toga sto je bio GLUMCINA . vrlo vesto je skrivao svoje opredeljenje, kao i mnogi crnogorci u Srbiji za koje nisam cuo da su komentarsisli situaciju u CG, a kamoli osudili milov rezim. Na primer Mima Karadzic,Strugar,Andrija Milosevic. Ne bi trebalo da se kriju iza izraza "javna funkcija".Moraju da imaju stav o zome i da ga izraze. Ili ce da bude problema kod kuce

Bogoljub

pre 4 godine

Danilo Lazovic je Pribojac da li mu to sin zna gde je odrastao

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija