• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

13.01.2020

22:58

RUKOMETAŠI IGRALI BOLESNI ZA SRBIJU, KRILI DA SU POVREĐENI! Naši reprezentativci GINULI za državni dres!

Ostali sportovi

RUKOMETAŠI IGRALI BOLESNI ZA SRBIJU, KRILI DA SU POVREĐENI! Naši reprezentativci GINULI za državni dres!

Podeli vest

Ginuli su srpski rukometaši na terenu protiv Hrvatske, ali su ipak poraženi (24:21) u poslednjem kolu prve faze Evropskog prvenstva posle velike borbe zbog pada koncentracije sredinom drugog dela igre. Ako nekome nema šta da se zameri zbog lošeg rezultata na Evropskom prvenstvu, to su upravo sami igrači jer su se borili i pokazali zajedništvo

 

Srednji bek Stefan Vujić napustio je ekipu posle prvog meča sa Belorusijom, koji je odigrao dobro iako je bio bolestan, jer je prehlada prešla u ozbiljniji problem. Još nekoliko igrača je bilo prehlađeno i imalo temperaturu, među kojima je i kapiten Nemanja Ilić koji zbog bolesti nije odradio prvi trening punim intenzitetom.

(FOTO) UŽAS U GRACU! NAPADNUTI SRPSKI NAVIJAČI! Hrvati jurili Srbe, policija nije reagovala!

I selektor Nenad Peruničić je posle meča otkrio koliko su njegovi igrači požrtvovani.

- Neki moji igrači su, otkad sam selektor, krili su od kluba da su povređeni da bi mogli da dođu u reprezentaciju i to želim da Srbija zna - rekao je Peruničić.

Foto: Starsportphoto

Zbog svega navedenog, levo krilo Vanja Ilić u suzama je izašao pred medije i vidno potresen.

- Može da priča ko šta hoće o nama, ali mi smo pokazali karakter po ko zna koji put. Najviše mi je krivo što nisam pokazao koliko ova generacije može, mi zaista vredimo i nadam se da ćemo to pokazati. Emotivac sam, čovek sam od krvi i mesa. Osećam da smo velika porodica. Tužni smo i razočarani - kroz suze je ispričao Ilić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

добар изговор...је заправо, одличан изговор...

Sumadinac

pre 4 godine

E pa Nenade tako se ne vodi reprezetacija ako si vec znao da su ti igraci bolesni i povreceni onda se sastavlja tim od zdravih. A kao u Srbiji ima dosta mladih rukometasa koji su spremni da se pokazu na delu.

Podrska selektoru

pre 4 godine

Podrska selektoru. Nama nisu valjali mnogi zaista iskusni igraci kao selektori, a i neki ne toliko dobri igraci. Pustite jednog, dajte mu vremena i prostora da stvori da selektuje. Nije bas ispravna tvrdnja da dobri igraci nisu dobri treneri. Nisu bas svi takvi, a i pitanje je sta je dobar igrac. Onaj koji je godinama zaista dobar i priznat u recimo evropskom svetu rukometa ili onaj koji je zablistao par godina i nestao. Nije valjao recimo Veselin Vujovic, Cvetkovic, ( u redu), sada Perunicic. Ko valja? Dajte ga i pustite ga da radi, nemojte mu sastavljati reprezentaciju, nemojte preko reprezentacije prodavati igrace inostranim klubovima. Kako u ovom tako i u drugim sportovima. Sta? Nije istina? Ko su menadzeri, skauti, bla, bla, bla...?Mislite da niko van krugova upetljanih u ove prljave rabote nista ne zna? Aman ljudi, ako ste ljudi, ali vas je u manjini.

zoki

pre 4 godine

Dosta bre podmetanja….igrali su prvenstveno radi takmicenja pa onda sebe pa Srbije...Nisu znali ni mogli bolje i to je to...a ne sad , kao i uvek jeli , te bili bolesni te bili ucviljeni...hajde dosta tog prenemaganja naucite nesto od onih hrvata i njihove fanaticnosti u bilo kom sportu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija