• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

22:06

ODBRANOM ĆEMO OSVOJITI EVROPSKO PRVENSTVO! Pjetlović zadovoljan posle pobede nad Holandijom, Mitrović upozorava na Špance!

Ostali sportovi

ODBRANOM ĆEMO OSVOJITI EVROPSKO PRVENSTVO! Pjetlović zadovoljan posle pobede nad Holandijom, Mitrović upozorava na Špance!

Podeli vest

Srpski vaterpolo reprezentativac Duško Pjetlović istakao je da je uprkos nešto slabijem početku meču protiv Holandije zadovoljan načinom na koji je naš tim igrao odbranu

Srbija je slavila sa 11:4 u poslednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva i plasirala se u četvrtfinale, a Pjetlović je posle meča dao komentar.

- Očekivano je što smo prvi u grupi, ali nije očekivan početak meča. Međutim, sviđa mi se što što nismo imali padove u odbrani. To osvaja prvenstvo. Zadovoljan sam ovom utakmicom nego  sa prethodne dve - rekao je Pjetlović posle meča.

Srbija, čije je UNIQA zvanično osiguranje, izvesno će igrati protiv Španije u sredu, ekipe koju je pretprošle godine dobila u finalu Evropskog prvenstva.

(FOTO) "DELFINI" SLOMILI I HOLANĐANE! Srbija sa maksimalnim učinkom u grupi odlazi u četvrtfinale Evropskog prvenstva!

- Znamo se sa Špancima 100 godina, biće fizički naporna utakmica, ali ako se bude gledao kvalitet mislim da je na našoj strani - rekao je Pjetlović dodajući:

- Više bi nam odgovarali sa Mađarima da nismo u Mađarskoj. Teško je ovde igrati pred njihovom publikom, ali neće biti lako ni protiv Španca. Ovde je kao u Beogradu - naveo je Pjetlović.

Iskusni srpski golman Branislav Mitrović istakao da je pozitivno što su "delfini" završili grupnu fazu na prvom mestu, ali da im Španci tradicionalno ne leže.

- Naravno da je cilj bio da sa prvog mesta odemo u četvrtifnale. Imamo tri dana slobodno da se pripremimo.  Meni su Španci, sa kojima smo igrali finale Evropskog, uz Hrvatsku najteži rival jer nam njihova igra ne ogdovara, ali verujemo u našu snagu - zaključio je Mitrović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija