• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

08:32

POSLE KONORA ZAVRŠIO U BOLNICI! Kauboj u šoku: Slomio mi je nos, počeo sam da krvarim a onda me je udario u glavu!

Ostali sportovi

POSLE KONORA ZAVRŠIO U BOLNICI! Kauboj u šoku: Slomio mi je nos, počeo sam da krvarim a onda me je udario u glavu!

Podeli vest

Konor Mekgregor je ponovo tu! Razbio je Donalda Seronija, a posle meča njegov rival završio je u bolnici

- Volim ovu kategoriju. Osećam se sjajno. U formi sam. Vraćam se tamo gde sam bio. Ispisao sam istoriju. Pobeđivao sam u tri kategorije. Mnogo sam ponosan na to. Navijači su bili fenomenalni. Znao sam da Serone ne očekuje napad odmah na početku borbe. Upisao sam svoje ime u istoriju. Proslaviću pobedu i vratiti se u dvoranu - rekao je Mekgregor.

Serone je posle meča završio u bolnici. Ni sam nije mogao da veruje da je dobio takve batine.

- Nikada nisam video ništa slično ovome, izbacio me je odmah iz ritma. Slomio mi je nos, počeo sam da krvarim, a onda me je udario u glavu. Samo sam razmišljao o tome kako me je tako brzo prebio. Ali, hej, čoveče, ja volim ovaj sport. Nastaviću da se borim. Briga me, tu je moja porodica, dobro sam - rekao je Kauboj posle meča.

Meč je trajao 40 sekundi, a Konor je na ovaj način najavio da je spreman i željan da se vrati na vrh.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija