• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

11:17

GDE JE KONOR TU JE I LOVA! Evo koliko je Mekgregor zaradio za 40 sekundi meča!

Ostali sportovi

GDE JE KONOR TU JE I LOVA! Evo koliko je Mekgregor zaradio za 40 sekundi meča!

Podeli vest

Gde je Konor Mekgregor tu je i ozbiljna lova... Pobedio je Donalda Seronija za samo 40 sekundi, a na konto tog meča Irac je zgrnuo milione

Mekgregor je zaradio oko 4,5 miliona evra i to samo od borbe.

Prema dostupnim podacima, on će dobiti oko 90 procenata novca od TV prava na meč, a cifra koja se pominje iznosi oko 70 miliona evra. Kada se sve preračuna, dolazi se do podatka da je za svaki sekund od 40 sekundi meča protiv Seronea Mekgregor zaradio 1 milion i 750 hiljada evra, tako da mu premija od oko 4,5 miliona dođe kao "bakšiš".

(VIDEO) ODUVAO GA JE! Konor je Kauboju pustio krv RAMENOM!

Na sve to Konor je dobio i ozbilje ugovore sa proizvođačem sportske opreme, a najviše zarađuje na svom viskiju koji je takođe postao sponzo UFC-a.

Ludi Irac je od sebe napravio brend, a lova samo pljušti...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija