• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

21:17

MOŽDA JE DOBRO DA TE BOG SPUSTI NA ZEMLJU! Mandić vidi i dobre strane u tome što je Srbija ostala bez medalje!

Ostali sportovi

MOŽDA JE DOBRO DA TE BOG SPUSTI NA ZEMLJU! Mandić vidi i dobre strane u tome što je Srbija ostala bez medalje!

Podeli vest

Vaterpolista Srbije Dušan Mandić vidi i pozitivne strane u tome što Srbija neće osvojiti medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti

Posle pobede nad Grčkom (12:9), dva dana nakon eliminacije od Španije u četvrtfinalu na peterce, Mandić smatra da bi ovakav epilog mogao da bude dobar bez obzira što su "delfini" ostali bez petog zlata u nizu.

- Nije lako, nismo očekivali da ćemo ispasti u četvrtfinalu, ali dešava se. Protivnik je bio dobar. Dobili smo Španiju dva puta na peterce na velikim turnirima, čak i u njihovom gradu, a sada su oni bili bolji. Trebalo bi znati priznati poraz - iskren je Mandić u razgovoru sa srpskim izveštačima u Mađarskoj.

GRČKA LAK ZALOGAJ ZA "DELFINE"! Srbija savladala "helene", sa šampionom sveta za peto mesto na Evropskom prvenstvu!

(VIDEO) DRAGO MI JE DA STE POSTALI STRUČNJACI! Savić "pecnuo" novinare posle pobede nad Grčkom!

Čak i utakmice u borbi za plasman od petog do osmog mesta imaju veliki značaj za Srbiju, naglašava Mandić.

- Moramo da mislimo na Olimpijske igre i to je razlog zašto moramo da igramo jako svaku utakmicu. Nemamo puno prilike da se skupljamo kao druge reprezentacije, zato nam je svaka utakmica bitna borili se za peto, šesto ili osmo mesto. Nama znači i ozbiljno je shvatamo - rekao je srpski vaterpolista.

Sledi duel sa svetskim prvakom Italijom za petu poziciju u nedelju sa početkom u 16 sati.

- Eto, to je sport. Ne mogu uvek da se osvajaju medalje, možda je u dobro da te Bog malo spusti na zemlju posle silnih uspeha i medalja - bez ustezanja je poručio Mandić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija