• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

20:55

KORONAVIRUS MENJA IVANINE PLANOVE! Španovićeva u olimpijskog godini ne učestvuje na dvoranskom Svetskom prvenstvu u Kini!

Ostali sportovi

KORONAVIRUS MENJA IVANINE PLANOVE! Španovićeva u olimpijskog godini ne učestvuje na dvoranskom Svetskom prvenstvu u Kini!

Podeli vest

Najbolja teniserka sveta Ivana Španović neće učestvovati na dvoranskom Svetskom prvenstvu u kineskom Nijangu zbog koronavirusa koji vlada u ovoj zemlji, što će je bitno promeniti planove pripreme za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju

Njen trener Goran Obradović je potvrdio da sada mora brzo da se reaguje.

Otkazivanje SP u dvorani mnogo menja planove. To je bila prva polazna stanicva za Olimpijske igre. Sad moramo da definišemo šta je prvi ozbiljan cilj do Tokia, Neće biti lako jer planovi i programi moraju da se menjaju sada. Ali, nadam se da neće to puno poremetiti naše ciljeve, a to je osvajanje medalje na OI - kazao je Obradović dodajući:

Učinili smo sve da se povreda sanira i da zdrava uđe u ove pripreme za Olimpijske igre - poručio je trener Ivane Španović.

Naša najbolja atletičarka istakla je da će 2020. godina biti malo drugačije nego što se planiralo:

Ova godina je trebalo da bude izazovnija jer je trebalo da branim titulu u dvorani na SP u Nanjingu, a onda nas čeka Tokio. Ali sada sa novom odlukom da je SP pomereno za sledeću godinu, ispoštovaćemo zimsku sezonu da vdimo gde se nalazimo pred letnju - kazala je najpoznatija srpska atletičarka.

U letnjoj sezoni primat su Olimpijske igre gde Ivana ima ideju da osvoji sjajnije odličje od bronze iz Rija.

Nije fokus na Tokiju samo ove godine, već sve što radimo proteklih godina je priprema za to takmičenje. Rezultatski ne talasamo, već uvek pravimo planove i ciljeve koje mora da ispunimo, jedino su povrede te koje remete - rekla je ona.

Otkazivanje SP u dvorani menja planove, čega je i Španovićeva bila svesna.

- Definitivno menja plan, ali rešavaćemo u hodu, ostalo je vremena, malo ćemo podići formu za neki miting, a možda i dobro dođe da fokus bude saamo na Tokiju ove godine - poručila je Ivana.

Olimpijske igre u Tokiju na programu su od 24. jula do 9. avgusta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija