• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

15:46

SENZACIJA! Tom Brejdi menja klub posle 20 godina?

Ostali sportovi

SENZACIJA! Tom Brejdi menja klub posle 20 godina?

Podeli vest

Tom Brejdi, jedan od najboljih NFL igrača svih vremena, mogao bi da promeni ekipu posle čak 20 godina

Tom Brejdi je  iz Mičigen Vulverinsa izabran kao 199. pik NFL drafta od strane Nju Ingland Patriotsa.

On je osvojio čak šest Superboul titula i četiri puta je imenovan za najkorisnijeg igrača finala, a za najboljeg igrača lige je izabran tri puta, poslednji put 2017. godine kada je postao najstariji igrač kome je to pošlo za rukom.

(VIDEO) MOGLO JE DA BUDE KOBNO! Brejdi pokazao koliko je NESMOTREN otac, navijači u neverici!

(VIDEO) ZANIMLJIVO! Srbin stigao u NFL i to kod velikog Toma Brejdija!

 

Foto: USA Today

 

 

Iako je još ranije spekulacija da će Brejdi napustiti Patriotse, a da će na njegovo mesto doći Džimi Garopolo, međutim reakcijom uprave Bil Beliček je promenio mišljenje i trejdovao Garopola u San Francisko.

Kako je preneo Leri Ficdžerald stariji (otac ikone Arizona Kardinalsa i jednog od najboljih hvatača ikada, Lerija Ficdžeralda), dugogodišnji sportski novinar, Tom Brejdi bi mogao da se preseli u Las Vegas Rejderse, prenosi B92.

Foto: USA Today

 

Rejdersi bi mogli da mu ponude ugovor vredan 60 miliona dolara na dve godine, a sve je ovo "zapržio" sastanak Toma Brejdija i vlasnika Las Vegas Rejdersa u "gradu greha" proteklog meseca.

Odredbe Brejdijevog poslednjeg ugovora onemogućavaju njegov klub da iskoriste "oznaku franšize" (franchise tag – vezuje jednog igrača za tim godinu dana ako su ispunjeni određeni uslovi), što bi njega moglo da uputi na neku drugu ekipu. Brejdi bi na otvorenom tržištu mogao da dobije ugovor od čak 30 miliona dolara za sledeću sezonu, ali ne sme da poseti zainteresovane ekipe pre 18. marta.

Nekoliko vrlo interesantnih timova koji traže kvorterbeka – Los Anđeles Čardžersi, Las Vegas Rejdersi, Tampa Bej Bakanirsi, Dalas Kaubojsi, Majami Dolfinsi.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija