• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2020

11:37

(FOTO) VELIKA STVAR ZA SRBIJU! Beograd domaćin SP 2021. u boksu!

Ostali sportovi

(FOTO) VELIKA STVAR ZA SRBIJU! Beograd domaćin SP 2021. u boksu!

Podeli vest

vetsko prvenstvo 2021. godine u boksu održaće se u Beogradu, odlučeno je danas na sednici Izvršnog odbora Svetske bokserske asocijacije (AIBA).

Beograd je na samitu u Budimpešti jednoglasno dobio domaćinstvo i ponovo će organizovati najveću svetsku boksersku smotru.



Prethodno, glavni grad Srbije bio je domaćin najboljim bokserima sveta 1978. godine.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija