• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

20:30 >> 20:36

ŠOK! Zvezda ostala bez trenera!

Ostali sportovi

ŠOK! Zvezda ostala bez trenera!

Podeli vest

Radan Rovčanin nije više trener rukometaša Crvene zvezde, saopštili su crveno-beli

Crveno-beli su prikovani za dno tabele, sa devet bodova iz 17 utakmica a kap koja je prelila čašu da se učitelj crveno-belih povuče je poraza u večitom derbiju, drugom ove sezone, pre četiri dana u Šumicama.

(VIDEO) DELIJE POSLALE JASNU PORUKU ĐUKANOVIĆU! 20.000 navijača i sjajna koreografija i pesma sa Marakane u čast odbrane svetinja!

– Dođe trenutak kad čovek ne može više. Nažalost, tako je ispalo- ističe sportski direktor crveno-belih, Ognjen Kajganić.

Sa druge strane Rovčanin je izneo svoje utiske posle ostavke koju je podneo.

- Nije bila sjajna situacija kad sam došao, svestan sam toga bio, ali posle kraće adaptacije, bilo je pomaka na bolje. Pobedili smo, objektivno, bolje ekipe od nas u datom trenutku, Železničar, Kikindu, Proleter. Međutim, u završnici prvog dela sezone imali smo peh da nam se povredi Todorović- kaže Rovčanin za "Sportski žurnal".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija