• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

11:36

TAJSON FJURI UTERUJE STRAH U KOSTI! Da li ćemo gledati novi bokserski spektakl!

Ostali sportovi

TAJSON FJURI UTERUJE STRAH U KOSTI! Da li ćemo gledati novi bokserski spektakl!

Podeli vest

Tajson Fjuri je ostao nepobeđeni šampion teške kategorije u boksu posle pobede nad Diontejom Vajlderom

Spektakulana meč Ameriknca i Britanca završen je tehničkim nokautom, u sedmoj rundi. Vrlo brzo bismo mogli da gledamo novi šou.

Čim se borba završila, čuveni promoter Edi Hern nagovestio je da postoji opcija da se u bliskoj budućnosti organizuje novi bokserski spektakl. Možda čak i pre kraja godine. U pitanju bi bila dva britanska boksera Tajson Fjuri i Entoni Džošua.

(VIDEO) UBIO GA JE OD BATINA! Vajlder zbog OZBILJNE POVREDE završio u BOLNICI!

(VIDEO) DIREKTI, RAZORNI UDARCI, KRV, PLES U RINGU.... Pogledajte kako je Fjuri "NAJOPASNIJEG ČOVEKA NA SVETU" pretvorio u bezopasnu macu!

 

Foto: reuters

 

Ipak, Fjuri je nedavno najavio skorašnje povlačenje uz reči kako ga novac više ne zanima jer ga je zaradio i previše.

Ukoliko Vajlder odbije treći meč, onda ćemo pričati o Džošui. Pobedio sam Klička u Nemačkoj, Vajldera u Los Anđelesu i Las Vegasu. Nemam više ništa da dodam.

Takođe, neko je na Tviteru prokomentarisao da sada nema šanse da Herni pusti Džošuu blizu Tajsona, ali je promoter uzvratio:

(VIDEO) OVO SAMO FJURI MOŽE! Razbio Vajldera, pa ONDA OVAKO NAVIJAČE PODIGAO NA NOGE!

(VIDEO/FOTO) UNAKAZIO NESREĆNOG AMERIKANCA! "Kralj Cigana" je TRI PUTA RUŠIO Vajldera, a onda je JE USLEDIO nokaut!

 

Foto: tanjug/ap photo

 

- Naravno da jesam. Ta borba će se dogoditi i to do kraja godine.

Ipak, Entoni Džošua je vlasnik IBF, WBA i WBO i pobednik tog velikog meča ušao bi u istoriju kao prvi koji je to sve objedinio, pa sa te strane i postoji interesovanje.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 4 godine

Treci me je ugovoren vec, to su uradili dok su se dogovarali oko ovog drugog. Za mec od sinoc novac su delili 50-50 dok u trecem pobednik uzima 60% Ostalo je jos samo da se dogovore oko datuma tog treceg meca, zavisi od Wilderovog stanja i koliko ce mu trebati da se oporavi pa pripremi. Verovatno oktobar ove god ili sledece u ovo vreme.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija