• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

03.03.2020

17:55

ODLAŽU SE OLIMPIJSKE IGRE? Moguće je, ali pod jednim uslovom!

Ostali sportovi

ODLAŽU SE OLIMPIJSKE IGRE? Moguće je, ali pod jednim uslovom!

Podeli vest

Olimpijske igre u Tokiju mogu da budu odložene, ali samo do kraja godine, jer u ugovoru sa Međunarodnim olimpijskim komitetom piše da se Igre moraju održati 2020. godine, izjavila je japanska olimpijska ministarka Seiko Hashimoto

Usled širenja koronavirusa mnogi su zabrinuti za održavanje Olimpijskih igara, ali prema rečima Hashimoto, Japan i grad Tokio i dalje su posvećeni Igrama koje bi trebalo da počnu 24. jula.

ZANEMEĆETE! Zatrudnela je sa 12 godina, a sada ide na Olimpijske igre!


- Odluku o otkazivanju igara može da donese samo MOK - poručila je Hashimoto.

Foto: reuters

Isti stav, pre nekoliko dana, izneo je i prvi čovek MOK-a Tomas Bah.

Eventualno odlaganje ili otkazivanje Igara bilo bi izuzetno skupo, jer je dosadašnji budžet 12,5 milijardi dolara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija