• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2020

17:26

(VIDEO) AMERIKANCI ISMEVALI RUKOMET, a onda su se ovako IZBLAMIRALI!

Ostali sportovi

(VIDEO) AMERIKANCI ISMEVALI RUKOMET, a onda su se ovako IZBLAMIRALI!

Podeli vest

Igrači američkog fudbala (NFL) oprobali su se u rukometu, a ugostio ih je mađarski klub Ferencvaroš

Pre mesec dana su američki mediji ismevali rukomet kao sport, sve to zbog reči Džeja Katlera. Nekadašnji NFL kvoterbek je rekao kako bi igrači poput Patrika Mahomsa i Lebrona Džejmsa sami osvojili olimpijsko zlato u rukometu.

(VIDEO) ZANIMLJIVO! Srbin stigao u NFL i to kod velikog Toma Brejdija!

Reakcije su bile prilično burne, oglasio se i Nikola Karabatić, ali i neke NBA zvezde poput Luke Dončića ili Jusufa Nurkića koji su želeli da odbrane sport.

Mađarski klub Ferencvaroš pružio je priliku igračima NFL lige da se okušaju u rukometu. Pojavio se i video koji prikazuje zvezde američkog fudbala kako pokušavaju da igraju rukomet.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija