• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

14:55

SRBIN U PAKLU KORONAVIRUSA! Naš atletičar u Rimu, SPASILA GA SPECIJALNA DOZVOLA!

Ostali sportovi

SRBIN U PAKLU KORONAVIRUSA! Naš atletičar u Rimu, SPASILA GA SPECIJALNA DOZVOLA!

Podeli vest

Srpski atletičar Luka Trgovčević živi u Rimu, pa je tamo i "dočekao" koronavirus koji je u Italiji odneo više od 2000 života, a kaže da mu je zahvaljujući Srpskom atletskom savezu (SAS) život malo olakšan

Pandemija koronavirusa odnela je veliki broj života u Italiji, a naš atletičar koji živi u Rimu otkrio je kakva je trenutno situacija. 

JOŠ JEDAN FUDBALER JUVENTUSA ZARAŽEN! Matuidi pozitivan na COVID-19!

(FOTO) OVA SE*S BOMBA NE MOŽE DA VAM DOSADI! Vatrena Italijanka PODIŽE MORAL zemljacima!

 

- Situacija je zaista zastrašujuća, život je bukvalno stao. Nikom ni ne pada napamet da izlazi iz kuće. Isključivo se ide samo do apoteke ili marketa, ostalo ništa ni ne radi. Kafići, tržni centri i sve što nema veze sa osnovnim životnim namirnicama je pod "ključem" - rekao je Luka Trgovčević za Atlex.

Najgore za svakog sportistu je kada ne može da trenira, osuđeni su na kućni treninga. Luka priznaje da mu je život malo olakšan.

- Zahvaljujući ljudima iz Srpskog atletskog saveza ubačen sam u malu grupu italijanskih atletičara koji su dobili specijalnu dozvolu da treniraju. Za njih jedno 10-ak je otvoren jedan stadion koji je na moju sreću i objekat na kojem ja inače treniram - ističe naš preponaš.

Treninzi na otvorenom su rešeni za Srpskog atletičara, ali i dalje ne sme da obavlja fizičke aktivnosti u zatvorenom.

(FOTO) LJUDI U PANICI, A PROVOKATIVNA SRPKINJA...Evo šta radi u izolaciji se*si ćerka Ramba Petkovića!

SLAŽETE LI SE SA LEGENDOM? KAO IZ TOPA: Osvojićemo EURO, sada je važno DA OZDRAVIMO!

 

- U teretanu ne smemo pa se snalazimo. Stepenice, gume, pilates lopte, mali tegići... improvizujemo i snalazimo se, šta nam drugo preostaje - kaže Trgovčević.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17