• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

23.03.2020

15:14

ODLOŽENA trka Formule 1 za veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu!

Ostali sportovi

ODLOŽENA trka Formule 1 za veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu!

Podeli vest

Trka Formule 1 za veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu odložena je danas zbog epidemije koronavirusa, saopštili su ogranizatori


To ujedno znači da se početak sezone u Formuli 1 pomera za 14. jun, kada je na programu Velika nagrada Kanade.


- Odlaganje je dogovoreno nakon opsežnih razgovora sa F1 i Vladom Azerbejdžana. Ovo dolazi kao direktan rezultat tekuće globalne pandemije COVID-19 i zasniva se u potpunosti na stručnim uputstvima koja su nam dostavile nadležne vlasti - navodi se u saopštenju organizatora.

INOVACIJA U SVETU SPORTA! Formula 1 zbog KORONE ruši sve GRANICE!

KORONA JE ZAISTA SUROVA! Jedan od najboljih VOZAČA svih vremena mora u izolaciju!



Trka u Bakuu je osma u ovoj godini koja je odložena ili otkazana, nakon trka u Australiji, Bahreinu, Vijetnamu, Kini, Holandiji, Španiji i Monaku. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija