• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

12:42

NISAM ZNAO ŠTA MOŽE DA NAPRAVI SA LJUDSKIM MESOM! Tajson otkrio kako je njegov tigar unakazio ženu, ćutala je za 250.000 dolara!

Ostali sportovi

NISAM ZNAO ŠTA MOŽE DA NAPRAVI SA LJUDSKIM MESOM! Tajson otkrio kako je njegov tigar unakazio ženu, ćutala je za 250.000 dolara!

Podeli vest

Iz dana u dan Majk Tajson deli bizarne detalje iz svog života... Legendarni bokser otkrio je kako je njegov tigar unakazio ženu

- Neko je preskočio ogradu kojom je tigar bio ograđen i počeo da s igra sa njim. Tigar nije znao tu gospođu pa je to bila jedna velika nesreća. Ona je uskočila u njegovo stanište. Htela je da me tuži dok svi na njenoj strani nisu shvatili da je ona preskočila ogradu i ušla na moje zemljište - rekao je Tajson.

Nastavio je u istom ritmu.

Imao sam mnogo para u to vreme pa sam joj dao 250.000 dolara jer je bila toliko sj*bana. Ne možeš da veruješ šta tigrovi mogu da naprave sa ljudskim mesom, nisam imao pojma. Bio sam glupav, nema šanse da u potpunosti pripitomiš tigra. Pa, oni te ubiju iz slučajnosti. Prejaki su, pogotovo kad se grubo igraš sa njima. Lupkaš se sa njima i oni te udare malo jače i ti si mrtav! - zaključio je Tajson.

Priznao je svoju grešku.

- Voleo sam ih. Spavao sam sa njima, ali srećan sam što sam se obrazovao i shvatio da sam radio pogrešne stvari. Nije trebalo da ih držim kod kuće - zaključio je Tajson.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija