• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

09:30

JA SAM UBICA, A ONI SU PI**E! Ferguson žestoko izvređao Konora i Habiba!

Ostali sportovi

JA SAM UBICA, A ONI SU PI**E! Ferguson žestoko izvređao Konora i Habiba!

Podeli vest

Toni Ferguson kritikovao je Habiba Nurmagomedova, koji je najavio otkazivanje borbe na UFC 249 u Sjedinjenim Američkim Državama

Nurmagomedov je najavio da je blizu otkazicanja borbe protiv iskusnog 36-godišnjeg borca zbog širenja korona virusa, što je revoltiralo Fergusona.

HABIB I TONU NA ČUDNOJ LOKACIJI! MMA borba godine održaće se u DŽUNGLI!

KORONA BI MOGLA DA GA SPASI ZATVORA! Bahati bokser ima VIŠE SREĆE NEGO PAMETI!

- Mislim da je Habib znao da ću hteti da se borim, uplašili smo ga. Imao je priliku da se vrati iz Abu Dabija, ovo je drugi put da smo ga ovako pogodili, ovo mu radim već osam godina. Ja sam najamni ubica, Habib i Konor trče sa repom između nogu, kao psi. Trčao sam sa ljubiteljima pasa, ali oni nisu ni psi, oni su dve pi**e. Rekao sam Habibu da ću obrisati pod njegovom kapom - poručo je Ferguson.

Nurmagomedov ima 28 pobeda i nijedan poraz u MMA, Ferguson ima 25 pobeda i tri poraza.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija