• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2020

11:07

(VIDEO) LETELE SU GLAVE, SEVALA SU KOLENA I UDARCI! Dok se čeka da UFC pronađe ostrvo, ovo su NAJBRUTALNIJI nokauti od početka godine!

Ostali sportovi

(VIDEO) LETELE SU GLAVE, SEVALA SU KOLENA I UDARCI! Dok se čeka da UFC pronađe ostrvo, ovo su NAJBRUTALNIJI nokauti od početka godine!

Podeli vest

Sport je stao gotovo u celom svetu... Malo je onih koji prkose koronavirusu, a među njima uskoro će biti i MMA. Prvi čovek UFC Dejan Vajt ima pakleni plan, a dok ga ne realizuje, ovaj snimak je za zagrevanje

Vajt je izjavio da će sledeći MMA ivent biti 18. aprila (boriće se Toni Ferguson i Džastin Gatje). On ima plan da se borci nađu na iznajmljenom ostrvu i da tu budu bezbedni od korone, a da navijačima širom sveta pruže šou.

Kako su mnoge države zatvorile svoje granice i ograničile mogućnost putovanja, Vajt je odlučio da iznajmi privatno ostrvo na koje bi mogao avionima da dovodi svoje borce, koji u suprotnom ne bi mogli da doputuju u Sjedinjene Američke Države.

Dok se čeka konačna odluka, donosimo vam najbolje iz 2020. godine. Za prva tri meseca bilo je mnogo borbi  i sjajnih nokauta.

Sevala su kolena, moćni udarci su uzdrmali borce širom sveta u svim organizacijama. Ovo je najbolje od naboljeg:

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan91

pre 4 godine

Nijedan nije iz UFC-a...tamo se ne pada od ovakvih udaraca, ne bi bilo koji od ovih ni prisli ufc-u, a kamoli izdrzali neki minut protiv njihovih boraca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija