• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2020

16:31

(FOTO) JEZIVO! SILOVALI SU JE KADA JE IMALA 14 GODINA, HTELA JE DA SE UBIJE... Danas može da vas patosira jednim udarcem i provocira GOLIM fotkama!

Ostali sportovi

(FOTO) JEZIVO! SILOVALI SU JE KADA JE IMALA 14 GODINA, HTELA JE DA SE UBIJE... Danas može da vas patosira jednim udarcem i provocira GOLIM fotkama!

Podeli vest

Pejdž Van Zant je jedna od najpopularnijih i najlepših MMA fajterki

Zarađuje milione, provokativnim fotografijama izluđuje fanove, ali nije uvek bilo tako. Pejdž se prisetila bolne prošlosti i otkrila kako je sa 14 godina prošla kroz pakao.

Sa 14 godina napali su je vršnjaci iz odelenja i silovali nakon što su je napili na školskoj žurci. Posle višegodišnje borbe uspela je život da vrati u normalu, nije dozvolila da joj tragična noć upropasti život. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your life isn’t yours if you always care what someone else thinks. ?

Објава коју дели Paige VanZant (@paigevanzant) дана 8. Апр 2020. у 12:24 PDT

 

- Menjali su moje poze, nameštali su me... Nijednom nisam uspela da se otrgnem, noge i ruke su mi bile kao vlažan cement na mom telu, mozak poput teške magle. Svesna sam, ali telo mi je mrtvo. Znam šta se dešava, ali ništa ne mogu da uradim da zaustavim. Nisam imala glasa niti izbora osim da se predam i molim da se završi uskoro - pričala je Pejdž u intervjuu povodom autobiografije" Uspon: Preživeti Borbu mog života" i nastavila:

- Nisam videla izlaz. U toj poziciji sa toliko bola u sebi, nije samo da želite da umrete, samo ne želite više taj bol. Nisam imala gde da pobegnem niti kome da se poverim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our two favorite things... ? ?

Објава коју дели Paige VanZant (@paigevanzant) дана 6. Апр 2020. у 6:26 PDT

 

Selidbom u Nevadu, promenila je ime, tada Sleten postala je Van Zant, a sa novim imenom je promenila i način života. Počela je sa borilačkim veštinama sa 15 godina, kod čuvenog UFC borca Kena Šamroka u teretani "Lavlja jazbina". Godine plesa pomogle su brzom napretku i od prvenstvenih časova samoodbrane, naziralo se da bi mogao korak više da se načini. Godinu dana po debiju Pejdž je upala u UFC 2013. godine.

(FOTO/VIDEO) VRELA I OPASNA, DEKOLTEOM NOKAUTIRA! Muškarci u transu, se*s bomba POLUGOLA U TERETANI!

(VIDEO) LETELE SU GLAVE, SEVALA SU KOLENA I UDARCI! Dok se čeka da UFC pronađe ostrvo, ovo su NAJBRUTALNIJI nokauti od početka godine!

 

Danas sa mužem Pejdž se fotka gola i "materijal" kači na društvene mreže, uz "umetničku" obradu fotografije tako da se genitalije ni na koji način ne vide. Dok jedni osuđuju njeno ponašanje, drugi smatraju da je to sasvim normalno s obzirom na to da je Pejdž najatraktivnija UFC takmičarka, kao i da nema ništa vulgarno u njenim fotkama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have you gotten your Mr.Vanzant shirt? Sale ends Monday. Link in bio.

Објава коју дели Paige VanZant (@paigevanzant) дана 8. Апр 2020. у 5:46 PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whiskey or Wine?? ??

Објава коју дели Paige VanZant (@paigevanzant) дана 2. Апр 2020. у 10:17 PDT

 

 

Marketinški potencijal u atraktivnom izgledu joj je doneo potpisivanje ugovora sa Ribokom dve godine od ulaska u UFC, na šta su mnoge koleginice bile vrlo ljubomorne. Čak je i prvi čovek UFC-a Dana Vajt stao u njenu odbranu, rečina da ima "ono nešto" što sponzori hoće.

Posle sportskog i poslovnog uspeha, krenula i sreća u ljubavi. Rvač Ostin Vanderford osvojio je Pejdžino srce 2017, a venčali su se tajno.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija