• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2020

09:25

KOLAPS! Glavni sponzor propao, klub se GASI, SRBI ostaju bez posla!

Ostali sportovi

KOLAPS! Glavni sponzor propao, klub se GASI, SRBI ostaju bez posla!

Podeli vest

Kada glavni sponzor propadne ili zavrne slavinu, klub nestane, a to su na svojoj koži osetili srpskih vaterpolo reprezentativci

Mađarski OSC propada, pa Andrija Prlainović, Sava Ranđelović, Branislav Mitrović i Nemanja Ubović postaju slobodni igrači. Njihov sadašnji klub OSC ostao je bez izvora prihoda i ugasio se.

(VIDEO) PORUKA SVIM SRBIMA! Prlainović vam poručuje: Zajedno smo osvojili sve, PRED NAMA JE FINALE SVIH FINALA!

VAŽNO JE POKAZATI KARAKTER! Mitrović: Pobeda za kraj!

 

- Nije ovo prvi put. Nije ništa strašno. Dešava se u sportu. Nemamo kud. Pozvali su nas i samo saopštili da su se razišli sa glavnim sponzorom. Samo to znamo - kaže Prlainović za Novosti.

Nije problem što su srpski asovi ostali bez kluba, nego je pitanje šta će biti i sa zaradama.

- Upitna je i ova sezona. Do sada su nam isplatili polovinu ugovora. Videćemo kako će se ovo završiti, jer je još sveže. Treba sačekati... Ipak, najvažnije da se ispune obaveze prema igračima i stručnom štabu.

Andrija je već okusio ovakvu situaciju u karijeri. Pre osam godina Pro Reko je neočekivano raskinuo ugovore sa svim strancima. Potom, prošle godine se dogovorio sa Dinamom iz Moskve, ali je i taj angažman propao zbog smrti predsednika kluba.

- Nekako se čovek navikne na to. U ovom trenutku ne razmišljam o novom klubu. Prvo da se sve slegne, pa ću da vidim šta dalje - kaže Andrija Prlainović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija