• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2020

09:32

NE DAJU MU DA VIDI ŠUMAHERA! Barikelo hteo da poseti prijatelja, dobio je odgovor koji ledi krv u žilama!

Ostali sportovi

NE DAJU MU DA VIDI ŠUMAHERA! Barikelo hteo da poseti prijatelja, dobio je odgovor koji ledi krv u žilama!

Podeli vest

Rubens Barikelo, legendarni vozač Formule 1 bio je jedan od najboljih prijatelja Mihaela Šumahera

Ali, čposle teške povrede Nemca na skijanju, Barikelo nije mogao da vidi Šumija pošto saglasnost za to nije dala porodica Nemca.POoridica smatra da od tog susreta neće imati ništa ni Rubens, a ni Mihael.

UMALO UMRO, IMAO SMO 14 ODSTO ŠANSE! Legendarnom vozaču pronašli tumor na vratu...

TUGA - ŠUMAHER VIŠE NIJE ISTA OSOBA KAO PRE 6 GODINA! Reči doktora koje LEDE KRV U ŽILAMA!

 

 

- Pokušao sam da ga posetim, tražio sam više puta da dođem kod njega, ali bezuspešno... Tražio sam dozvolu od njegove porodice, ali su mi na to odgovorili: 'Veruj nam, to neće doneti ništa dobro ni tebi ni njemu.  Tako da zapravo uopšte nemam nikakvu informaciju o njegovu stanju  - otkrio je Barikelo.

Od teške povrede na skijanju, kada je doživeo frakturu lobanje i povrede mozga, skoro ništa se ne zna o stanju Mihaela Šumaher. Njegova supruga  Korina Šumaher je procenila da je najbolje da ona informiše javnost o stanju supruga. Zbog toga je često kritikovana.

UMALO UMRO, IMAO SMO 14 ODSTO ŠANSE! Legendarnom vozaču pronašli tumor na vratu...

ŠOK! ŠUMAHER TAJNO SNIMLJEN DOK LEŽI U KREVETU! Pojavile se fotografije legendarnog vozača, ali postoji jedan problem!

 

 

Šumaherova porodica u strogoj tajnosti čuva sve informacije koje se tiču stanja i oporavka sedmostrukog svetskog šampiona. Ono što je poznato dolazi iz nemačkih medija koji su 2014. godine objavili da je Šumaher u invalidskim kolicima, paralizovan i da ne može da govori. Ipak, po nekim izvorima, njegovo stanje se popravlja, ali nije precizirano šta to tačno znači.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17