• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

10:40

NOVA KRITIKA ZA NOLETOV PLAN! Niko u tenisu nije gladan, lako je Đokoviću kad je zaradio preko 100 miliona!

Ostali sportovi

NOVA KRITIKA ZA NOLETOV PLAN! Niko u tenisu nije gladan, lako je Đokoviću kad je zaradio preko 100 miliona!

Podeli vest

Argentinski teniser Gvido Pelja nije oduševljen planom za pomoć slabije rangiranim teniserima koji je osmislio naš Novak Đoković

- Ja moram da počnem ispočetka, kao da se vraćam iz teške povrede. Nijedan teniser ne gladuje - ja bih radije da pomognem ljudima koji umiru. Voleo bih pre da pomognem ljudima u mom gradu koji umiru i nemaju da jedu, to je hitno, a ne sport - rekao je Pelja za "Metro 9,51".

Nastavio je u istom ritmu. 

- Kristijan Garin je nedavno došao sa 60. na 18. poziciju, a ja ne shvatam kako bi 18. na svetu morao da plati neki novac nekome ako mu finansijska situacija nije realno za Top 20. Imate igrače van Top 200, kao što je Džek Sok, koji bi dobili novac iako su zaradili preko 10 miliona. Te razlike bi morale da budu razmatrane.

Argentinac ističe da "velika trojka" nema ovakvih problema.

- Nije svima kao Novaku, Rodžeru i Rafi koji moraju da daju 30 hiljada dolara, a zaradili su preko 100 miliona. Volim to što postoji podrška igračima, ali se ne slažem sa tim da nekome donirate a da ne znate realnost svakog igrača. Više sam na Timovoj strani. Mislim da je okej da se ATP umeša i da to bude poštenije za sve. Mnogo debate je potrebno - zaključio je Pelja.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 3 godine

Kad je lako njima jer su zaradili milione, što i ti nisi zaradio milione, pa i da tebi bude lako! Realno je da su ljudi nezahvalni i da ne zaslužuju da im se pomogne!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija