• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

08:55

HEJ, ZNAM DA SI JE*AO ONU MOJU KU*KU! Tajson umalo prebio Majkla Džordana ZBOG ŽENE!

Ostali sportovi

HEJ, ZNAM DA SI JE*AO ONU MOJU KU*KU! Tajson umalo prebio Majkla Džordana ZBOG ŽENE!

Podeli vest

Majk Tajson i Majkl Džordan dominirali su tokom osamdesetih i devedestih godina prošlog veka. Leteći Majkl je Čikago Bulsa vodio šest puta šampionskih prstenova NBA lige, dok je Gvozdeni Majk 1986. postao najmlađi šampion sveta svih vremena

Tajson nije bio ratoboran samo u ringu, nego i van njega. Jednom mu se se tokom izliva besa na putu našao upravo i Džordan. To je otkrio i čuveni Rori Holovej, bivši Tajsonov menadžer, u svojoj knjizi, a sve se odigralo na rođendanu NFL zvezde Ričarda Denta 1988. godine.

Poznata manekenka i nekadašnja supruga Majka Tajsona, Robin Givens, je izvor problema, jer je u svojoj ljubavnoj istoriji imala i Letećeg Majka.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning coffee and pink roses ??? dress:@astridandmiyu jewelry: @noa.jewelryline

Објава коју дели Robin Givens (@robingivens) дана 10. Дец 2019. у 10:08 PST

 

- Majk Tajson je sedeo i pio svoje omiljeno piće, a kada se napije, njegovi istinski osećaji izlaze iz njega. Konobarima sam rekao da mu sipaju vodu jer sam video prema čemu sve vodi jer je Majk buljio ka stolu gde je sedeo Majkl Džordan. Dobacio je Majklu: Hej, misliš da sam glup? Znam da si je*** onu moju kučku. Džordan je izgledao kao da je video duha, a Majk je nastavio: Znam da si petljao s njom. Meni možeš reći.

Džordan je pokušao da izbegne incident i jedva je uspeo u tome.

- Majkl je očito samo želeo da pobegne. Nije želio da učestvuje u ovom, a Tajson se okrenuo prema Majku Ditki čuvenom NFL treneru i krenuo i njega da provocira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘High Voltage’?

Објава коју дели Robin Givens (@robingivens) дана 10. Сеп 2019. у 8:59 PDT

 

 

 

Holovej se nerado seća ove priče kojoj je bio svedok.

- Bio je to cirkus, pravi cirkus. Don King je pokušao da promeni temu, pokušali smo da smirimo Majka. On je govorio da će isprašiti dupe Džordanu. Tog dana mu ne bi mogao pobeći jer je bio elegantan, ne bi mogao brzo trčati - zaključio je Tajsonov nekadašnji menadžer.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17