• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

07:15

(FOTO) UFC FAJTERKA U NIKAD PROKATIVNIJEM IZDANJU! Zgodna Rejčel Ostović uživa na Havajima, fanova počastila golišavim fotkama!

Ostali sportovi

(FOTO) UFC FAJTERKA U NIKAD PROKATIVNIJEM IZDANJU! Zgodna Rejčel Ostović uživa na Havajima, fanova počastila golišavim fotkama!

Podeli vest

UFC fajterka Rejčel Ostović počastila je fanova golišavim fotografijama sa Havaja gde se odmara usled pauze izazvana koronavirusom

Atraktivna UFC fajterka pohvalila se kako uživa "u raju", a za nju je to na Havajima gde na najbolji način koristi svaki trenutak odmora.

DA LI STE SPREMNI ZA SPEKTAKL? UFC najavio povratak, TRI VELIKA DOGAĐAJA VEĆ OVOG MESECA!

S obzirom na udaljenost ostrva od Amerike i drugih zemalja, Rejčel ne mari previše za strah od korona virusa. Podsetila je fanove da je u top formi, iako nema priprema za borbe.

Mnogi je smatraju i najzgodijom UFC fajterkom, a zašto je to tako proverite i sami:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija