• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2020

22:00

SRBIJA U DRUGOM ŠEŠIRU! Orlovi dobijau rivale u kvalifikacijama za EP! Tzv. Kosovo neće igrati protiv naše zemlje!

Ostali sportovi

SRBIJA U DRUGOM ŠEŠIRU! Orlovi dobijau rivale u kvalifikacijama za EP! Tzv. Kosovo neće igrati protiv naše zemlje!

Podeli vest

Muška rukometna reprezentacija Srbije biće u drugom šeširu na žrebu za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2022. godine. Žreb će se održati 17. juna

Pored Srbije, u drugom šeširu su još Austrija, Belorusija, Portugal, Severna Makedonija, Rusija, Crna Gora i Holandija.

LUČIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN? Bivši kapiten crno-belih NAJAVIO čudo!

Prvi šešir čine Norveška, Švedska, Danska, Nemačka, Francuska, Slovenija, Češka i Island. U trećem su Švajcarska, Litvanija, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Ukrajina, Letonija, Poljska i Belgija, a u četvrtom Finska, Italija, Turska, Izrael, Estonija, Grčka, Kosovo i Farska ostrva.

Evropska rukometna federacija (EHF) je odredila da Srbija neće moći da bude u istoj grupi sa selekcijom Kosova. Kvalifikacije će početi u novembru i trajaće do maja 2021. godine. Plasman na prvenstvo Evrope obezbediće po dve ekipe iz svake grupe, plus četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Evropsko prvenstvo za rukometaše će se održati u januaru 2022. godine u Madjarskoj i Slovačkoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija