• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2020

21:55

(FOTO) PRVA TOKOM NAKON DUGE PAUZE! Njemu je pripala ta čast da pobedi u Austriji!

Ostali sportovi

(FOTO) PRVA TOKOM NAKON DUGE PAUZE! Njemu je pripala ta čast da pobedi u Austriji!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Valteri Botas pobedio je u prvoj trci ovosezonskog šampionata Formule 1 za Veliku nagradu Austrije. Šampionat Formule 1 nastavljen je posle 217 dana, uzbudljivom, punom incidentata i napetom trkom na Špilbergu

Botas je krenuo sa pol pozicije, vodio je od početka i ostvario osmu pobedu u karijeri. On je trku završio rezultatom sat, 30 minuta, 55,739 sekundi.

(VIDEO) BIRA SE GOL SEZONE U SRBIJI! Pogodak sa pola terena Borjanu, makazice Zvezdinog napadača, "bomba" Drinčića...

Drugo mesto zauzeo je Šarl Lekler iz Ferarija sa zaostatkom od 2,7 sekundi, dok je treći bio Lando Noris iz Meklarena (5,491), koji je najbržim krugom trke uspeo da obezbedi tu poziciju, ali osim odlične vožnje, zahvaljujući i Hamiltonu.

 

 


Hamilton je držao drugo mesto, a u završnici je kažnjen dodavanjem pet sekundi na rezultat zbog incidenta sa Aleksandrom Albonom iz Red Bula, imao je nešto više od pet sekundi više od Norisa, ali je mladi vozač uspeo na samom kraju da najbržim krugom trke preuzme treće mesto.

Hamilton je na imao zaostatak od 5,689 sekundi za Botasom, peti je bio Karlos Sainc iz Meklarena, a šesto mesto zauzeo je Serhio Peres iz Rejsing Pointa. Sedmi je bio vozač ekipe Alfa Tauri Pjer Gasli, osmi je bio Esteban Okon iz Renoa, Antonio Đovinaci iz Alfa Romea zauzeo je deveto mesto, dok je 10. bio Sebastijan Fetel iz Ferarija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija