• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

10:31

ŠOK, VIDEO JE ŠUMAHERA! Podigao je PLANETU NA NOGE, ima NOVE VESTI o Nemcu!

Ostali sportovi

ŠOK, VIDEO JE ŠUMAHERA! Podigao je PLANETU NA NOGE, ima NOVE VESTI o Nemcu!

Podeli vest

Retke su vesti o stanju Mihaela Šumahera, ali najnovije doneo nam je Žan Tod, čelnik Svetske automobilske federacije, nekada trofejni direktor Ferarijevog tima u Formuli 1

U intervjuu za "The Daily Mail", 74-godišnji Francuz otkrio je da je nedavno video Šumahera i optimistički najavio da bi Nemac uskoro mogao da se pojavi u javnosti.

Video sam Mihaela prošle nedelje. Bori se! Nadam se da će ga i svet videti uskoro - otkrio je Tod u Budimpešti gde se u nedelju vozi Velika nagrada Mađarske u Formuli 1.

REČI KOJE SU ODJEKNULE PLANETOM! Šumaherov sin PROGOVORIO o slavnom ocu!

TUGA - ŠUMAHER VIŠE NIJE ISTA OSOBA KAO PRE 6 GODINA! Reči doktora koje LEDE KRV U ŽILAMA!

 

Sedmostruki šampion sveta se u porodičnom domu oporavlja od posledica pada na skijanju 29. decembra 2013. godine, posle kog je imao nekoliko operacija glave i 254 dana provedena na intenzivnoj nezi u bolnici.

- On i njegova porodica ulažu mnogo truda da se to dogodi - prokomentarisao je Tod.

Šumaher je navodno prošlog meseca trebalo da se podvrgne pperaciji matičnim ćelijama, mada pomenuti izvor navodi da je dobio informaciju od izvora bliskom porodici da je to malo verovatno zbog pandemije koronavirusa. 

Sarađivao je Tod sa čuvenim Šumijem u Ferariju i Nemac je dominirao sa sedam osvojenih titula prvaka Formule 1. Taj rekord sada pokušava da sustigne Luis Hamiltom, a Tod kaže da je teško reći ko je najbolji vozač svih vremena.

- Tu su Huan Manuel Fanđo, Ajrton Sena, Džim Klark i Mihael. Mislim da se može pričati samo o najboljem u određenoj generaciji - kaže Tod.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija