• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2020

09:02

TAJSONOV PROTIVNIK SE VEĆ UPLAŠIO! Ne smem da se igram, ON JE KAO ZVER!

Ostali sportovi

TAJSONOV PROTIVNIK SE VEĆ UPLAŠIO! Ne smem da se igram, ON JE KAO ZVER!

Podeli vest

Majk Tajson se vraća u ring! Njegov protivnik biće Roj Džons Džunior i već mu nije prijatno

- Moram da se ponašam kao da je to prava borba, nikad ne znaš sa Majkom Tajsonom. Ipak je u pitanju on, ne mogu da se igram tek tako… - kazao je "izazivač" za "The Athletic".

Nastavio je u istom ritmu.

- Mnogo imena se spominjalo i izabrao je baš mene, pa šta da kažem više? Ne znam još mnogo detalja, ali mi to ne smeta, samo želim da se borimo - naveo je Roj Džons Džunior.

On je zaključio da Tajson izgleda kao zver.

- Stvarno sam impresioniran onim što sam video. Kad vidim kako izgleda trenutno - znam da će biti prokleto dobro spreman i znam da se neće igrati. I ja sam u formi, ali moram da budem u boljoj sada kada znam da će se ovaj meč desiti - kazao je Roj Džons Džunior.

Meč je zakazan za 12. septembar, a Tajson će novac dati u humanitarne svrhe.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija