• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

08:33

(VIDEO) AMERIKANAC LJUT, PLJUJE MIOČIĆA! Je*ote, DOBIO SAM PRST U OKO, ništa ne vidim!

Ostali sportovi

(VIDEO) AMERIKANAC LJUT, PLJUJE MIOČIĆA! Je*ote, DOBIO SAM PRST U OKO, ništa ne vidim!

Podeli vest

Stipe Miočić obranio je naslov teškaškog šampiona UFC-a pošto je nakon odluke sudija pobedio Danijela Kormijea

Drugi put zaredom pobedio je Daniela Kormieja i po mnogima se učvrstio na tronu najvećeg teškaša svih vremena. 

U spektakularnoj borbi američko-hrvatski borac je slavio odlukom sudija. Bio je bolji najmanje u drugoj, trećoj i petoj rundi. 

(VIDEO) NISAM IMAO POJMA ŠTA RADIM! Miočić posle velike pobede imao samo jednu želju!

(VIDEO/FOTO) HRVAT ISPREBIJAO AMERA! Gurao mu PRST U OKO, ali Miočić je DOBIO RAT posle 5 rundi i odbranio titulu UFC šampiona!

 

 

Kormie je nakon borbe optužio Miočića da ga je u trećoj rundi udario prstom u oko, nakon što je prethodno on igrao prljavo.

- Je*ote, pogledaj kako mi oko izgleda. Ništa nisam video na njega, ne vidim ni sad. Sve mi je crno. Rekao sam sudiji da me udario prstom u oko, ali on mi je rekao da je mislio da je bio udarac. Ali, kasnije je rekao da je video na snimku šta se dogodilo. Nema veze, što je, tu je - rekao je Amerikanac.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tesla

pre 3 godine

Ma jeste on Hrvat samo po genima, a u ličnim dokumentima mu piše da je Amerikanac po nacionalnosti, a i je, rođen je u Americi i na kraju je američki borac i sada najveći šampion u istoriji, a ne hrvatski i.

Jovo

pre 3 godine

Ma kakav bre Stipe, to je naš Stevo, a pokatoličeni otac ga lagao da je Stipe............

Kralj

pre 3 godine

Ima na nozi tetovažu koja je čudo jedno, hrvatskog grba sa Šahovnicom!

Geni kameni

pre 3 godine

Analiza Belgijskih naučnika otkrila je 4.5.2020g tokom svetske Pandemije Korona virusa da je najstariji Južnoslovenski-Hrvatski gen(plavi na karti) u kombinaciji sa krvnom grupom 0 u Hrvatskom narodu najotporniji na svetu od Korona virusa... i.imgur.com/GLL0M9y.png

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija