• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2020

06:01

SRBIN PREMLATIO AMERA NA GOSTUJUĆEM TERENU, A ONDA POSLAO PORUKU NA NAŠEM JEZIKU! Aleksandar Rakić pokazao SVIMA KOLIKO JE OPASAN, OVO JE BILA SUROVA MMA DOMINACIJA!

Ostali sportovi

SRBIN PREMLATIO AMERA NA GOSTUJUĆEM TERENU, A ONDA POSLAO PORUKU NA NAŠEM JEZIKU! Aleksandar Rakić pokazao SVIMA KOLIKO JE OPASAN, OVO JE BILA SUROVA MMA DOMINACIJA!

Podeli vest

Naš MMA borac Aleksandar Rakić jednoglasnom sudijskom odlukom pobedio je Amerikanca Entonija Smitha na UFC Fight Night iventu u Las Vegasu

Rakić je do sada nastupao pod austrijskom zastavom, iako je uveko ponosno isticao srpske korene ovo je prvi put da u najjjačoj MMA organizaciji predstavlja Srbiju.

Popularni "Raketa" od prvog sekunda je krenuo agresivno, snažnim "low kickowima" srušio je svog protivnika na pod i držao situaciju pod kontrolom dok se nije oglasilo zvono.

 

 

U sledećoj rundi američki borac je ponovo većinu vremena bio na podu. Smith koga ljubitelji ovog sporta zovu "Lavlje srce" nije imao prostora da pokaže šta ima u svom arsenal.

Strpljivo je Srbin kontrolisao situaciju i u trećoj rundi. Američki borac nije mogo nikako da ugrozi Aleksandra. 

(VIDEO) UMALO DA PRORADI SRPSKA KRV! Streljanje pogledima - Rakić i Smit najavili spektakl!

Ova fantastična taktika Rakiću je donela pobedu jednoglasnom sudijskom odlukom. Ovaj trijumf ćemu verovatno doneti mesto među pet najbolje rangiranih fajtera u polu teškoj kategoriji.

 

 

U intervjuu posle meča Srbin je bio jasan koji sledeći cilj.

- Svi znate šta je sledeće, to je borba za pojas. Ne bitno da li je to Dominik Rejes ili Jan Blahovic - bio je jasan "Raketa"

 

 

Rakić se potom obratio na srpskom jeziku.

- Hvala svim ljudima na Balkanu što me podržavaju. Melani i Andrej ovo je za vas, obećo sam vam pobedu, sutra dolazim - završio je Rakić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bogdan i Srdjan

pre 3 godine

Браво Ацо. Браво Новаче. Два Србина су јуче покорили Америку.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija