• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2020

11:15

(VIDEO) UNAKAZIO GA JE OD BATINA! Sevali BRUTALNI UDARCI, pošteno ga je isprebijao!

Ostali sportovi

(VIDEO) UNAKAZIO GA JE OD BATINA! Sevali BRUTALNI UDARCI, pošteno ga je isprebijao!

Podeli vest

Holandski borac Alister Overim slavio je u glavnoj borbi večeri u Las Vegasu pošto je tehničkim nokautom savladao Brazilca Augusta Sakaija

Bila je ovo 40-godišnjem Holanđaninu čak 47. pobeda u karijeri. Overim je tehničkim nokautom na početku pete runde stigao do pobede, iako je u prve dve runde Brazilac bio bolji, po odluci sudija.

(VIDEO) UMALO DA PRORADI SRPSKA KRV! Streljanje pogledima - Rakić i Smit najavili spektakl!

(FOTO/VIDEO) OŽENIO SE SRPSKI UFC BORAC! Rakić stao na "ludi kamen", vijorila se SRPSKA ZASTAVA U BEČU!

 

 

Ulazio je Sakai često u razmene, više puta precizno i snažno, ali je  40-godišnji veteran pokazao smirenost u trenucima kada bi se mnogi slomili. Overim je u jednom klinču srušio protivnika polovinom treće runde i tada preuzeo kontrolu nad borbom. Delovao je da je u završnici odmorniji i agresivniji, a ulogu je definitivno odigralo i njegovo veliko iskustvo.

 

 

Imao je Overim i u četvrtoj rundi jedno sjajno rušenje posle kojeg je zasuo Sakaija serijom udaraca. Krvi je bilo na sve strane, a Sakaji je poslednju rundu dočekao u prilično lošem stanju. 

Holanđanin je odmah na startu srušio Sakaija i u samo 26 sekundi zadao dovoljno udaraca, borba više nije imala smisla. 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija