• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

11:23

DA SE SRBIJA PONOVO UJEDINI! Sportisti u akciji da se spasi život bebe Lane koja ne može da hoda!

Ostali sportovi

DA SE SRBIJA PONOVO UJEDINI! Sportisti u akciji da se spasi život bebe Lane koja ne može da hoda!

Podeli vest

Građani Srbije danima prikupljaju novac za lečenje sedmomesečne bebe Lane Jovanović, koja boluje od najtežeg oblika spinalne mišićne atrofije.

Srbija se ujedinila i skupila novac za bebu Sofiju Markuljević koja se trenutno nalazi u Americi na lečenju. Ali tu ne treba i ne smemo da stanemo. Život male Lane, takođe je ugrožen.

Roditelji male devojčice pokrenuli su borbu za njen život, pošto je u pitanju smrtonosna neuro-mišićna bolest koja dovodi do gubitka osnovnih životnih funkcija.

 

 

Lečenje je skupo i košta 2.1 milion dolara, a pokrenuta je SMS akcija u kojoj mogu da učestvuju svi ljudi dobre volje. Jedan od načina prikupljanja sredstava je i preko profila na Instagramu "sportisti_za_lanu", gde se prodaju dresovi, ali i objavljuju poruke podrške i apeli za pomoć proslavljenih asova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala @nemanjamatic Za Laninu zivotnu bitku ? sms 808 na 3030

A post shared by sportisti za Lanu (@sportisti_za_lanu) on Sep 4, 2020 at 2:11pm PDT

 

Tako ste mogli da vidite da su se ovom pozivu odazvali i Nikola Jokić, Nemanja Matić i mnogi drugi srpski sportisti. Tako se na aukciji našla potpisana majica Novaka Đokovića, te dresovi Sergeja Milinkovića-Savića, Mijata Gaćinovića, Miralema Pjanića, Luke Jovića, Stefana Savića, Radeta Krunića, Nemanje Matića, Dušana Tadića, Milana Pavkova, i mnogih drugih..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala @nemanjamatic Za Laninu zivotnu bitku ? sms 808 na 3030

A post shared by sportisti za Lanu (@sportisti_za_lanu) on Sep 4, 2020 at 2:11pm PDT

 

 

Bonus video

TESLA JE INSPIRACIJA ZA NOVI DRES SRBIJE! Orlovi "na struju"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija